5.6.14

Βιβλίο από το Σωτηρακόπουλο για το Μουντιάλ

Short stories 04.05.2014
Αυτή την Παρασκευή 6 Ιουνίου (12.00 μ.μ.) οι εκδόσεις Τόπος παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, με τίτλο «Στιγμές Μουντιάλ». Για το βιβλίο θα μιλήσουν, ο δημοσιογράφος Αλέξης Σπυρόπουλος, ο πρωταθλητής με την εθνική ποδοσφαίρου, Στέλιος Γιαννακόπουλος και ο ιατρός-συγγραφέας, Άγγελος Γέροντας.


ΕΔΟΕΑΠ: Σήμερα, στις  12.00 το μεσημέρι, σε ξενοδοχείο της Αθήνας πραγματοποιείται η τρίτη τακτική γενική συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ, η οποία θεωρείται ιδιαιτέρως κρίσιμη, ενόψει των εξελίξεων των εξελίξεων γύρω από το αγγελιόσημο. Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνονται, εκτός από της ανακοινώσεις της διοίκησης που αναμένονται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον, ο οικονομικός απολογισμό για το 2013 και ο προϋπολογισμός για το 2014 όπως και η λήψη απόφασης για την αύξηση της εισφοράς των εν ενεργεία μελών από 3% σε 5 %.


«Τελικός» Α1: Απόψε βγαίνει ο πρωταθλητής της Α1. Η ΝΕΡΙΤ θα μεταδώσει απόψε (19.45) ζωντανά τον 5ο αγώνα για τον τίτλο του Πρωταθλητή, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, σε περιγραφή του Δημήτρη Χατζηγεωργίου.


Εθνική: Και μετά το φιλικό με τη Νιγηρία ακολουθεί το τρίτο και τελευταίο τεστ με τη Βολιβία. Ο αγώνας της Εθνικής Ποδοσφαίρου  το επόμενο Σάββατο 7 Ιουνίου, (03.00) θα μεταδοθεί από το  OTE SPORT 1HD.



Action24: Διεθνείς φιλικοί αγώνες και από το  Action24 . Απόψε(19.00), ο τηλεοπτικός σταθμός θα μεταδώσει, σε μαγνητοσκόπηση, το διεθνή φιλικό ποδοσφαιρικός αγώνας της Τσεχίας με την Αυστρία, και το Σάββατο ζωντανά και αποκλειστικά, το παιχνίδι του Βελγίου με αντίπαλο την Τυνησία, σε πρόβα τζενεράλε για το Μουντιάλ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: