18.6.14

Σχέδιο ΓΣΕΕ-ΕΣΗΕΑ για τους άνεργους

Short stories 18.06.2014
ΕΣΗΕΑ: Συμφωνητικό συνεργασίας για την υποστήριξη των ανέργων δημοσιογράφων και διοικητικών υπαλλήλων συνυπέγραψαν η ΕΣΗΕΑ , η  ΕΠΗΕΑ ν και το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ. Στόχος της πρωτοβουλίας των τριών φορέων αποτελεί η επανένταξη στην αγορά εργασίας ανέργων του κλάδου  Οι τρεις φορείς προτίθενται να καταθέσουν σήμερα αίτηση χρηματοδότησης δράσεων ενίσχυσης των ανέργων από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση. Η συντονιστική ομάδα εργασίας που θα συσταθεί θα  αναλάβει την αξιολόγηση όλων των πρωτοβουλιών.


Forthnet: Με επικαιροποιημένο σχέδιο αποφάσεων θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση της Forthnet στις 24 Ιουνίου.

DT: Τα δικαιώματα της Γερμανικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ εξασφάλισε ως  τη σεζόν 2017-18, η Δeutsche Telecom, η οποία έχει τον έλεγχο του ΟΤΕ . Μέρος των αγώνων θα μεταδίδεται και στην ελεύθερη τηλεόραση.

Nova: Η Unilever είναι ο μεγάλος διαφημιζόμενος του 4ου κύκλου της σειράς «Game of Thrones», που προβάλλεται αποκλειστικά, στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, κάθε Τρίτη βράδυ 48 ώρες μετά από την Αμερική.



Δεν υπάρχουν σχόλια: