28.6.14

Εργαζόμενοι "Επενδυτή": Ξανά στον εισαγγελέα

Short stories27.06.2014

«Επενδυτής»: Νέα αγωγή για το σύνολο δεδουλευμένων και δικαιωμάτων επίσχεσης όλων των εργαζομένων κατά της DBAS, των μετόχων της και των δικαιωμάτων τους στις αδελφές εταιρείες του ομίλου, θα καταθέσουν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του «Επενδυτή». Ταυτόχρονα  θα προχωρήσουν σε αναγκαστική εκτέλεση επί του βασικού περιουσιακού στοιχείου της DBAS, του τίτλου «Επενδυτής», ενώ  επιμένουν στην ποινική δίωξη των υπευθύνων της εταιρείας, βάσει των καταγγελιών που ήδη έχουν εδώ και μήνες διαβιβαστεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.


ΝΕΡΙΤ: Σε Ν2 θα μετανομαστεί το κανάλι ΝΕΡΙΤ Sports μετά το τέλος του Μουντιάλ. Το ερώτημα είναι βέβαια, αν το κανάλι είναι...νόμιμο.
  
Digea: Τις υποδομές  της  Digea θα μπορεί να χρησιμοποιήσει προσωρινά για την αυριανή ψηφιακή μετάβαση στην Πελοπόννησο η ΝΕΡΙΤ, μετά από τροποποίηση της σχετικής κοινής υπουργικής απόφασης.

Ποτάμι: “Είσοδο 5 ευρώ για τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς που θα παραστούν στο ιδρυτικό του συνέδριο του Ποταμιού στο Λαύριο ζήτησε ο  Σταύρος Θεοδωράκης, με συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.


Δεν υπάρχουν σχόλια: