1.6.14

Οι αποδοχές του Α. Μακρυδημήτρη

Short stories

Ο τέταρτος τελικός για την Α1 στο μπάσκετ επιστρέφει στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό θέλοντας να στεφθεί πρωταθλητής, με  τη ΝΕΡΙΤ να μεταδίδει (19:45) ζωντανά τον αγώνα.  Λίγο νωρίτερα (17:30 NS1) οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή αποκλειστική μετάδοση τον τέταρτο αγώνα ΠΑΟΚ – Πανιώνιος, στο πλαίσιο των αγώνων κατάταξης για την 3η και 4η θέση στα play offs της Basket League.



ΝΕΡΙΤ: Ανεστάλη η καταβολή της αμοιβής του  Αντώνη Μακρυδημήτρη από το Πανεπιστήμιο από τη στιγμή που ανέλαβε τη θέση του προέδρου-διευθύνοντος συμβούλου της ΝΕΡΙΤ, αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.


ΕΔΟΕΑΠ: «Σειρά παρατυπιών στο μηχανισμό ελέγχου των οδοντιατρικών εργασιών” διαπίστωσε το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ ζητώντας άμεσα τις παραιτήσεις των ελεγκτών γιατρών. Όπως αναφέρει ο φορέας το επόμενο διάστημα  θα κληθούν προς δειγματοληπτικό έλεγχο σε πρώτη φάση ασφαλισμένοι που έχουν υποβληθεί στις συσχετιζόμενες θεραπείες.


ΕΕΤΤ: Δημόσια διαβούλευση, διεξάγει από τις 30 Μαΐου έως τις 30 Ιουνίου, η ΕΕΤΤ σχετικά με τη διαδικασία χορήγησης του Ψηφιακού Μερίσματος για την ανάπτυξη της κινητής ευρυζωνικότητας, τομέα που αφορά άμεσα τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: