21.6.14

Από άλλο ανέκδοτο» στον Alpha

Short stories21.06.2014

Alpha: Ο Τοτός, ο Μπόμπος και η Αννούλα, οι ήρωες των γνωστών ανεκδότων, παίρνουν ψηφιακή σάρκα και οστά και γίνονται πρωταγωνιστές της νέας σατιρικής σειράς κινουμένων σχεδίων του Alpha «Από άλλο ανέκδοτο» που κάνει πρεμιέρα αυτή την Δευτέρα (21:45) Στα τέσσερα επεισόδια της σειράς, θα παρελάσουν, ως καρτούν, μεταξύ άλλων και οι: Λάκης Λαζόπουλος, Ελένη Μενεγάκη, Αντώνης Σρόιτερ, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελένη Τσολάκη, Δημήτρης Παπανώτας, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο Θάνος Πετρέλης.



ΝΕΡΙΤ: Νέο πρόσωπο για το ΔΣ της ΝΕΡΙΤ αναζητάει η διοίκηση της εταιρείας μετά την παραίτηση του καθηγητή Κωνσταντίνου Πολυζογόπουλου. Ταυτόχρονα, ως διευθυντής στο Τρίτο Πρόγραμμα ορίστηκε ο Χρίστος Παπαγεωργίου.


ΕΔΟΕΑΠ: Τη συνέχιση της ασφάλισής τους στον Κλάδο Υγείας & Περίθαλψης για ένα έτος με καταβολή μειωμένης μηνιαίας εισφοράς κατά 50% αποφάσισε το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ για τους πρώην εργαζόμενους της ΕΡΤ.

Nova: Tους τελικούς του 2ου Beach Volleyleague που θα διεξαχθούν στα Χανιά θα μεταδώσει η Nova αυτή την Κυριακή (18:00, NS2 &NS2HD) σε περιγραφή του Παντελή Λωλή.



Δεν υπάρχουν σχόλια: