5.6.14

Πρώτος ο ΑΝΤ1 στις ειδήσεις


 Αλλαγή στο τηλεοπτικό σκηνικό. Η τηλεοπτική σεζόν τελειώνει και ο ΑΝΤ1 έχει πετύχει ανατροπές στα ποσοστά θεαματικότητας, με ίσως σημαντικότερη την επικράτησή του στα δελτία ειδήσεων, αλλά και σε άλλες σημαντικές ζώνες προγράμματος. Η μάχη της θεαματικότητας έχει τεράστια μάχη από τους δύο μονομάχους με το Mega να διεκδικεί την πρώτη θέση που θα σημάνει και μεγαλύτερο μερίδιο στη διεκδίκηση της διαφημιστικής δαπάνης στην τηλεόραση.



 Μετά από 7 χρόνια απόλυτης κυριαρχίας του Mega ήρθε η αλλαγή. Το δελτίο ειδήσεων με παρουσιάστρια τη Μαρία Χούκλη ήταν στην πρώτη θέση με ποσοστό 20,9% έναντι 20,2% του Mega και  18% του  Alpha. Τo Mega έχασε την πρώτη θέση μετά από σκληρή μάχη και τελικά με μικρή διαφορά, αν και δεν διαθέτει τόσο ισχυρό πρόγραμμα, συγκριτικά με το ΑΝΤ1. Και τα δύο δελτία ειδήσεων  έχουν μνημονιακή γραμμή με τον ΑΝΤ1, τις τελευταίες μέρες πριν τις εκλογές της 25ης Μαΐου να αφήνει το προφίλ της ουδετερότητας, προαναγγέλλοντας βαριές συνέπειες, αν οι ψηφοφόροι, έβγαζαν πρώτο κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ παράγοντας προπαγάνδα άνευ ορίων...  


Στην πρωινή ενημερωτική ζώνη, στο σύνολο του κοινού, ο Γιώργος Παπαδάκης είναι και πάλι πρώτος με ποσοστό 30,5% για το Μάιο και 31,5% για τη σεζόν. Η εκπομπή  «Ράδιο Αρβύλα» έκλεισε με μέσο όρο μεριδίου τηλεθέασης 37,7% στο δυναμικό κοινό 15-44, ενώ οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν την εκπομπή έστω και για ένα λεπτό άγγιξαν τους 2.123.437 .

Δεν υπάρχουν σχόλια: