6.6.14

Πανελλαδικό το ΝΕΡΙΤSports

Short stories06.06.2014

ΝΕΡΙΤ: Πανελλαδική κάλυψη του Μουντιάλ, μέσα από το  κανάλι ΝΕΡΙΤSports , υπόσχεται η ΝΕΡΙΤ. Μέσα από το πρώτο ψηφιακό μπουκέτο της εταιρείας  καθώς και από τη δεύτερη αναλογική συχνότητα εκπέμπει πλέον ψηφιακά και αναλογικά σε πανελλαδική κάλυψη το δεύτερο κανάλι του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, η ΝΕΡΙΤ sports. Σύμφωνα με τη ΝΕΡΙΤ για την ψηφιακή λήψη του σήματος της ΝΕΡΙΤ sports δεν απαιτείται επανασυντονισμός των τηλεοπτικών δεκτών.  Είναι πιθανό  όμως να χρειάζεται για το ψηφιακό σήμα.Τένις: Το ATP 250 συνεχίζεται στα κανάλια Novasports, με επόμενο σταθμό, το Χάλε της Γερμανίας. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, από τη Δευτέρα 9 έως την Κυριακή 15 Ιουνίου, ζωντανά (NS2, NSHD) το Gerry Weber Open, το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της σειράς ATP 250.


Diamond League : Η ΝΕΡΙΤ ξεκίνησε από χθες να μεταδίδει το Diamond League, την κορυφαία σειρά αγώνων στίβου της ΙΑAF με τους καλύτερους αθλητές του κόσμου. Τα δικαιώματα της διοργάνωσης είχε εξασφαλίσει η ΕΡΤ.


Λαζόπουλος: Το τελευταίο Τσαντίρι της χρονιάς στήνεται στη Θεσσαλονίκη, στο θέατρο «Αριστοτέλειον» . Την Τρίτη 10 Ιουνίου (21.00,  Alpha) ο Λάκης Λαζόπουλος θα αποχαιρετήσει για φέτος το κοινό του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: