6.6.14

Πανελλαδικό το ΝΕΡΙΤSports

Short stories06.06.2014

ΝΕΡΙΤ: Πανελλαδική κάλυψη του Μουντιάλ, μέσα από το  κανάλι ΝΕΡΙΤSports , υπόσχεται η ΝΕΡΙΤ. Μέσα από το πρώτο ψηφιακό μπουκέτο της εταιρείας  καθώς και από τη δεύτερη αναλογική συχνότητα εκπέμπει πλέον ψηφιακά και αναλογικά σε πανελλαδική κάλυψη το δεύτερο κανάλι του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, η ΝΕΡΙΤ sports. Σύμφωνα με τη ΝΕΡΙΤ για την ψηφιακή λήψη του σήματος της ΝΕΡΙΤ sports δεν απαιτείται επανασυντονισμός των τηλεοπτικών δεκτών.  Είναι πιθανό  όμως να χρειάζεται για το ψηφιακό σήμα.



Τένις: Το ATP 250 συνεχίζεται στα κανάλια Novasports, με επόμενο σταθμό, το Χάλε της Γερμανίας. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, από τη Δευτέρα 9 έως την Κυριακή 15 Ιουνίου, ζωντανά (NS2, NSHD) το Gerry Weber Open, το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της σειράς ATP 250.


Diamond League : Η ΝΕΡΙΤ ξεκίνησε από χθες να μεταδίδει το Diamond League, την κορυφαία σειρά αγώνων στίβου της ΙΑAF με τους καλύτερους αθλητές του κόσμου. Τα δικαιώματα της διοργάνωσης είχε εξασφαλίσει η ΕΡΤ.


Λαζόπουλος: Το τελευταίο Τσαντίρι της χρονιάς στήνεται στη Θεσσαλονίκη, στο θέατρο «Αριστοτέλειον» . Την Τρίτη 10 Ιουνίου (21.00,  Alpha) ο Λάκης Λαζόπουλος θα αποχαιρετήσει για φέτος το κοινό του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: