28.5.14

Κινήσεις στη συνδρομητική TV

Short stories 28.05.2014


Συνδρομητική: Έντονη κινητικότητα στις τηλεπικοινωνίες με συνέπειες και για την τηλεόραση. Οι συζητήσεις μεταξύ της Vodafone και της  HOL μπαίνουν στην τελική ευθεία και είναι πολύ πιθανόν σε λίγο καιρό στη θέση της υπηρεσίας HOL TV, να υπάρχει το λογότυπο Vodafone TV. Θυμίζουμε πως η Vodafone έχει το 6,5% της Forthnet, στην οποία συμμετέχει και η άλλη μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών η WIND με ποσοστό 32.3%.


ΠΟΕΣΥ: Ως λυπηρή και κατακριτέα  καυτηριάζει  η ΠΟΕΣΥ τη συμπεριφορά δημοσιογράφων  εργαζομένων σε ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ να θέτουν έως και την ύστατη ώρα πριν από τη λαϊκή ετυμηγορία εκβιαστικά διλήμματα στους πολίτες, με βάση εξόφθαλμα αστήρικτες πληροφορίες και εκτιμήσεις.

ΕΣΗΕΑ: Οι εξελίξεις στα ασφαλιστικά ταμεία, ο απολογισμός του 2014 και ο προϋπολογισμός του 2014, θα συζητηθούν σήμερα στην γενική συνέλευση της ΕΣΗΕΑ, η οποία προκήρυξε 5ωρη στάση εργασίας.


Alpha: Tο χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Motion Graphics

για την εταιρική ταυτότητα που σχεδίασε η εταιρία NOMINT, στα European Design Awards (ED-Awards), έλαβε ο Alpha που έγιναν στην Κολωνία της Γερμανίας

1 σχόλιο:

fanis είπε...

δεν νομίζω να καταφέρει να αλλάξει κάτι με την μετονομασία της hol σε vodafon αφού στην Ελλάδα ο ανταγωνισμός που υπάρχει απο την Nova είναι σε πολύ μεγάλος, και σε ταινίες και σε αθλητικά