15.5.14

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης στον ΟΤΕ TV

Short stories


ΟΤΕ TV: Η αγωνία κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα στα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT του ΟΤΕ TV, με την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης το Σάββατο για το φινάλε της La Liga να κλέβει την παράσταση, μαζί με τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μπάγερν, αλλά και την τελευταία αγωνιστική στη Serie A.  Ο ΟΤΕ θα μεταδώσει επίσης τα playoff του NBA, τις μονομαχίες των άσων του Moto GP στο ιστορικό Λε Μαν, κ.α.


Nova: Τον Ιούνιο, οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema «ταξιδεύουν» με πρωταγωνιστές του Hollywood, μέσα από παραγωγές («Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ», «Κορώνα Γράμματα») που θα μεταδοθούν σε Α’ τηλεοπτική προβολή στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, ένα χρόνο πριν από οποιοδήποτε κανάλι.

   
ΝΕΡΙΤ: Στη διεύθυνση webtv.nerit.gr είναι πλέον διαθέσιμο on demand θέαση το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ, μέσα από την υπηρεσία WebTV. Οι χρήστες  μπορούν να παρακολουθήσουν τα δελτία ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ – ολόκληρα ή μεμονωμένα ρεπορτάζ, την καθημερινή εκπομπή «Επι_μένουμε Ελλάδα», ντοκιμαντέρ και εκπομπές λόγου.


“Ελεύθερος Τύπος”: Την κήρυξη 24ωρης απεργίας στον  “Ελεύθερο Τύπο” αποφάσισαν για σήμερα, τα διοικητικά συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ, ζητώντας να καταβληθούν αμέσως οι δεδουλευμένες αποδοχές προς τους εργαζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: