15.5.14

Σχέδιο άμεσων επιδιορθώσεων στη ΝΕΡΙΤ


Ξανά από την αρχή όλα στη ΝΕΡΙΤ. Τα πρόσωπα του ΔΣ της εταιρείας αλλάζουν και δηλώνεται η πρόθεση  για έλεγχο όλων των αναθέσεων που έγιναν στους 7 μήνες της θητείας του Γιώργου Προκοπάκη, ως προέδρου διευθύνοντα συμβούλου στη ΝΕΡΙΤ.  Ο τελευταίος θα δώσει σήμερα συνέντευξη στο www.thetoc.gr της Έλλης Στάη.



Το Εποπτικό Συμβούλιο χθες ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο των παρεμβάσεων του αλλάζοντας συνολικά 3 μέλη στο ΔΣ. Εκτός του οργάνου εκτός από τον Γιώργο Προκοπάκη είναι η Κατερίνα Ευαγγελάκου, της οποίας η παραίτηση έγινε δεκτή και ο Νίκος Ξανθούλης. Στις θέσεις τους τοποθετήθηκαν ο Αντώνης Μακρυδημήτρης, ως πρόεδρος διευθύνων σύμβουλος , ο ομότιμος καθηγητή Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών  Γεώργιος Δονάτο και  ο δημοσιογράφος Ροδόλφος Μορώνη. Η θητεία του νέου ΔΣ  λήγει στις 3 Οκτωβρίου του 2014, οπότε και θα υπάρξει νέα κρίση επί των αποτελεσμάτων εκτός κι αν υπάρχει πολιτική αλλαγή. Ο μουσικός Νίκος Ξανθούλης θα αναλάβει ρόλο συμβούλου του προέδρου προκειμένου να ενεργοποιηθεί στην οργάνωση των Μουσικών Συνόλων της ΝΕΡΙΤ.


Το ουσιαστικό θέμα είναι ο έλεγχος των τηλεοπτικών παραγωγών μετά και τα όσα αποκάλυψαν με τις δηλώσεις του ο Γιώργος Προκοπάκης και η Κατερίνα Ευαγγελάκου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση «το Εποπτικό Συμβούλιο έδωσε εντολή στον Πρόεδρο του ΔΣ και Διευθύνοντα Σύμβουλο να προβεί σε πλήρη έλεγχο της νομιμότητας της διαδικασίας ανάθεσης των προγραμμάτων που επελέγησαν κατά τη διάρκεια της θητείας του παυθέντος Προέδρου κ. Γ. Προκοπάκη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: