24.5.14

Ώρα τελικού σε ΝΕΡΙΤ και Nova


Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε. Η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο  «Ντα Λουζκ οι θεατές θα έχουν διπλή  τηλεοπτική κάλυψη, από ΝΕΡΙΤ και Nova σε μια μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά, με πολλούς πρωταγωνιστές. Λίγο πριν την αγωνία της κάλπης  των ευρωεκλογών το ποδόσφαιρο έρχεται να συνενώσει για λίγο την κατακερματισμένη Ευρωπαϊκή Ένωση.


Η ΝΕΡΙΤ θα μεταδώσει ελεύθερα, σε ζωντανή μετάδοση απόψε (21.45) τον τελικό στη Ν και σε υψηλή ευκρίνεια στο   ΝΕΡΙΤ HD σε περιγραφή  του Βασίλη Μπακόπουλου και του  Γιάννη Σαντοριναίου Στις 20.15, στην εκπομπή του Champions League, ο Ιωσήφ Νικολάου θα φιλοξενήσει στο στούντιο τον Γιώργο Καραγκούνη, τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τον Αλέξη Σπυρόπουλο με  αφιερώματα σε όλους τους τελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αλλά και αφιερώματα στην Ατλέτικο και την Ρεάλ. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ακολουθεί η εκπομπή post game στις 23:30 με ανάλυση των φάσεων και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών από την Λισσαβόνα.

Στη Nova, την μετάδοση εγγυάται ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος στην περιγραφή και στο σχολιασμό ο Ντέμης Νικολαϊδης. Καλεσμένοι στο pre- game show (20.00) είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Άκης Ζήκος, ενώ θα μεταδοθεί και  αποκλειστική συνέντευξη του προπονητή του Ολυμπιακού και παλιού άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Μίτσελ.  Λίγο πριν θα μεταδοθεί η εκπομπή παραγωγής Nova «Οι μεγάλοι τελικοί της Ευρώπης» (18:30, NS1-NS1HD) με   το αφιέρωμα στους τελικούς του Champions League από το 1993 έως το 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: