27.5.14

Eκβιαστικά διλήμματα από δημοσιογράφους και TV

Short stories

Nova: Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι εγγραφές για το «Novasports 3x3 Φίλιππος Συρίγος Tournament» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Μαΐου και την Κυριακή 1η Ιουνίου στα 6 ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του Δήμου Χαλανδρίου.
Οι ημιτελικοί και ο τελικός αγώνας Ανδρών, το All Star game, καθώς και η τελετή απονομών θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports 1 & Novasports 1 HD, την Κυριακή 1η Ιουνίου, (17:30).



“Νέα”: Αλλαγή φρουράς στα “Νέα”. Ο Δημήτρης Μητρόπουλος ανέλαβε τη θέση του διευθυντή της ιστορικής εφημερίδας, Χρήστου Μεμή, ο οποίος αναβαθμίστηκε σε γενικό διευθυντή του ΔΟΛ. Επίσης, ο  Στέφανος Τζανάκης ορίστηκε σε αναπληρωτή διευθυντή της εφημερίδας.

Mega: Σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η ετήσια γενική συνέλευση του Mega όπου θα παρουσιαστεί η οικονομική πορεία του καναλιού το 2014 και οι εκτιμήσεις για το 2014.

ΕΣΗΕΑ: Την παρέμβαση του ΕΣΡ ζητάει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ  καθώς “διαπίστωσε το λυπηρό φαινόμενο της συνειδητής επιλογής ορισμένων Μέσων και μεμονωμένων συναδέλφων να θέτουν έως και την ύστατη ώρα πριν την λαϊκή ετυμηγορία εκβιαστικά διλήμματα στους πολίτες με βάση εξόφθαλμα αστήρικτες πληροφορίες και εκτιμήσεις”.


Δεν υπάρχουν σχόλια: