21.5.14

Η “κάλπη” του “Ντα Λουζ” ζωντανά στη Nova



Το Champions League  είναι ένα από τα λίγα γεγονότα που ενώνουν την Ευρώπη. Μια νύχτα πριν την εκλογές της Κυριακής 25 Μαϊου, στις οποίες οι πολίτες θα αποφασίσουν για την πορεία της Ευρώπης, το ενδιαφέρον όλων θα είναι στην «κάλπη» του γηπέδου  «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας. Η Nova έχει ετοιμάσει μια μεγάλη γιορτή για την κάλυψη του   μεγάλου τελικού του Champions League  ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και στην Ατλέτικο Μαδρίτης.


Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 24 Μαΐου (21:45, NS1, NS1HD) θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση τον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης σε περιγραφή του Χρήστος Σωτηρακόπουλου  και σε σχολιασμό του πρώην ποδοσφαιριστή της της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντέμη Νικολαϊδη.

Το Σάββατο (20:00) αμέσως μετά το τέλος του αφιερώματος, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν το Pre Game Show με τον Ηλία Βλάχο, με όλα τα τελευταία νέα των ομάδων και εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι θα βάλουν τους συνδρομητές στο κλίμα του σπουδαίου αγώνα. Στις 21:45 θα ακολουθήσει η μετάδοση του παιχνιδιού ενώ, μετά τη λήξη του τελικού και την απονομή του τροπαίου, θα ακολουθήσει το Post Game Show με την ανάλυση του αποτελέσματος και ζωντανές συνδέσεις.


Οι συνδρομητές  της Forthnet και της  Nova  θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον τελικό μέσω laptop, tablet ή smartphone μέσω της υπηρεσίας Nova GO, όπου και αν βρίσκονται στην Ελλάδα, με μοναδική προϋπόθεση τη Wi-Fi σύνδεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: