22.5.14

Οι καταγγελίες στη ΝΕΡΙΤ συνεχίζονται...

Short stories22.05.2014


ΝΕΡΙΤ: Νέες καταγγελίες για την παρασκηνιακή λειτουργία της ΝΕΡΙΤ. Η Κατερίνα Ευαγγελάκου, παραιτηθείσα διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας υποστήριξε πως  ο σκηνοθέτης , Χάρης Παπαδόπουλος, πρόεδρος της Ελληνικής  Εταιρίας σκηνοθετών  την “εκβίασε ωμά λέγοντας, <<ή μου δίνεις τώρα την εκπομπή που δικαιούμαι ή θα σε πάω στα δικαστήρια>>. Ο Χάρης Παπαδόπουλος διέψευσε πως υπήρξε εκβιασμός και την κάλεσε  να προσφύγει στη δικαιοσύνη επιφυλασσόμενος να πράξει κι εκείνος ανάλογα.


ΕΣΗΕΑ: Την έναρξη του δεύτερου κύκλου των επιδοτούμενων σεμιναρίων με επιταγές κατάρτισης με σκοπό την επανένταξη των άνεργων δημοσιογράφων στην αγορά εργασίας, ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ.

 NOVA: Μια νέα δικαστική σειρά έρχεται τον Ιούνιο στα κανάλια Novacinema. Πρόκειται για την αμερικανική παραγωγή «Cedar Cove» που κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιουνίου (22:30, NS1-NS1HD). Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η ηθοποιός Andie McDowell, η οποία υποδύεται την Olivia Lockhar, μια επιτυχημένη δικαστίνα στην επαρχιακή πόλη Cedar Cove.


Βραβείο: Aποκλειστικά για δημοσιογράφους από την Ελλάδα προκηρύσσει το φετινό «Βραβείο Ελευθερίας του Τύπου 2014» η διεθνής οργάνωση «Δημοσιογράφοι χωρίς σύνορα», Το Βραβείο Ελευθερίας του Τύπου 2014 συνοδεύεται από ποσό 6.000 ευρώ και θα απονεμηθεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο, ενώ οι εργασίες συμμετοχής στον διαγωνισμό θα πρέπει να κατατεθούν έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2014.


Δεν υπάρχουν σχόλια: