2.5.14

Ντοκιμαντέρ για το Mundial από τη ΝΕΡΙΤ



Σε αγορά προγράμματος ντοκιμαντέρ για το Mundial προχώρησε η ΝΕΡΙΤ.  Η έναρξη του  Παγκόσμιου Κύπελλου Ποδοσφαίρου πλησιάζει αλλά η ΝΕΡΙΤ δεν έχει ακόμη κατορθώσει να εκπέμψει  και να παρουσιάσει το σχέδιο της για την κάλυψη του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος, με τη συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας.


Η συμφωνία της ΝΕΡΙΤ, έγινε με την  “TAF Sport Marketing”, με την οποία συνεργαζόταν για πολλά χρόνια η «αμαρτωλή», κατά την κυβέρνηση ΕΡΤ.  Αφορά 7 διαφορετικά αθλητικά τηλεοπτικά προϊόντα και είναι συνολικού ύψους 80.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ, τα οποία θα πληρωθούν στην «TAF Sports Marketing» σε διαφημιστικό χρόνο εντός του 2014 ή και μετά από το τέλος της χρονιάς.

Η ΝΕΡΙΤ λοιπόν, με βάση τη σύμβαση,  θα δείξει 4 πλήρεις αγώνες από τη σειρά  “FIFA World Cup Classic Matches”, και 14 επεισόδια από το αθλητικό ντοκιμαντέρ «The FIFA World Official Film Collections 1930-2002, αλλά και το «The Story of the 2006 FIFA World Cup. Ακόμη στη συμφωνία εντάσσεται η σειρά αθλητικών ντοκιμαντέρ, 15 επεισοδίων, διάρκειας 6 λεπτών «FIFA World Cup Classic Player» 100 επεισόδια, διάρκεια 60 δευτερολέπτων  της σειράς «”A_Z of FIFA World Cup football” και το ντοκιμαντέρ «Top 20 FIFA World Cup Moments».


Τέλος, η ΝΕΡΙΤ αναμένει και τη σειρά 8 επεισοδίων «Ο πυρετός του Μουντιάλ» συνολικού ύψους 91.800 πλέον ΦΠΑ, από τον Ηλία Γιαννακάκη για την  ιστορία του θεσμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: