4.5.14

ΠΟΕΣΥ: Η κυβέρνηση δεν τήρησε την υπόσχεσή της για τους απολυμένους της ΕΡΤ

Short stories

ΠΟΕΣΥ: To γεγονός πως το δημόσιο δεν έχει εκπληρώσει τις νόμιμες υποχρεώσεις του, έναντι των απολυμένων της ΕΡΤ υπενθυμίζει στον Πρόεδρο- διευθύνοντα σύμβουλο της ΝΕΡΙΤ, Γιώργο Προκοπάκη η  ΠΟΕΣΥ. Στους δημοσιογράφους οφείλονται τα δεδουλευμένα με βάση την συνολική τους προϋπηρεσία, αποδοχές αδείας, επιδόματα αδείας και υπερωρίες. Ταυτόχρονα, η ΠΟΕΣΥ  υπενθυμίζει στον υπουργό Εργασίας το αναπάντητο αίτημά για συνάντηση, πριν από το Πάσχα, προκειμένου να ληφθούν πρόσθετα μέτρα για την ανακούφιση των δημοσιογράφων που στην πλειονότητά τους είναι μακροχρόνια άνεργοι.



ΑΕΚ: Την αναμέτρηση της ΑΕΚ με το Αιγάλεω  στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, θα μεταδώσει αυτή την Κυριακή η Nova (17:00, NS3) σε περιγραφή του  Μιχάλη Κατσαφάδου.



Alpha: Την είσοδο των καταστημάτων κράτησης Αυλώνα και Ελεώνα Θηβών περνάει αυτή την Τρίτη  (23:45, Alpha) η εκπομπή «360ο»  Η Σοφία Παπαϊωάννου επισκέπτεται το Λύκειο των φυλακών και συναντάει νέους κρατούμενους,

ΕΣΡ: Με τον πρόεδρο του ΕΣΡ,  Ιωάννη Λασκαρίδη, συναντήθηκαν εκπρόσωποι των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ για να καταγγείλουν  τη στάση της εργοδοσίας στους ραδιοσταθμούς SFERA και DERTI,   η οποία απέλυσε τους 9 από τους 11 ηχολήπτες των δύο σταθμών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: