20.5.14

Επέλεξαν Mega




Στο Mega παρακολούθησε το 20,8% του δείγματος της Nielsen  τα παραπλανητικά exit polls. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Alpha με ποσοστό16,5%, στην τρίτη θέση ο ΑΝΤ1 με ποσοστό 15,2% και ακολούθησαν το STAR με ποσοστό 14,2%, η ΝΕΡΙΤ με ποσοστό 11% και ο ΣΚΑΪ με ποσοστό 5,6%.
Η έκτακτη ενημερωτική εκπομπή «MEGA Εκλογές 2014», η μετάδοση της οποίας άρχισε στις 18.30 και ολοκληρώθηκε γύρω στις 2 τα μεσάνυχτα ήρθε πρώτη σε τηλεθέαση με ποσοστό 16%. Δεύτερος ήρθε ο  Alpha με 13,9% και τρίτος με 12% ο ΑΝΤ1. Ακολούθησε το Star μ11,9% έχοντας μικτό πρόγραμμα (ταινίες και ενημερωτική εκπομπή)ο Σκάι με 7,7% και η ΝΕΡΙΤ με 7,6% πολύ μακριά από το ποσοστό της ΕΡΤ το 2012, όταν η ΝΕΤ είχε καταλάβει την πρώτη θέση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω ότι η ΕΡΤ ήτανε πρώτη το 2012. Αλλά και ούτε νομίζω ότι η ΕΡΤ είχε το ποιοτικότερο πρόγραμμα σε σχέση με την ΝΕΡΙΤ πόσο μάλλον σε σχέση με τους ιδιωτικούς σταθμούς. Εγώ από ότι θυμάμαι η ΕΤ1 τα τελευταία χρόνια είχε πολλές επαναλήψεις κάτι σειρές και κάτι ντοκιμαντέρ του '60 του '70 και του '90 για αυτό και η τηλεθέαση κυμαίνονταν περίπου στο 2%. Μόνο η ΕΤ3 άξιζε. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι με λιγότερα άτομα η ΝΕΡΙΤ έχει ενημέρωση κανα 2 εκπομπές, έχει 2, 3 σειρές αξιόλογες (βλέπε Silk) και φυσικά έχει βγάλει εις πέρας το Champions League, την Euroleague, τα εντός έδρας παιχνίδια των αιωνίων στην Basket League, την Eurovision, αν και όλα τα αθλητικά γεγονότα τα μετέδοσε με χρήματα της ΕΡΤ έχει Αθλητική Κυριακή και ετοιμάζεται να βγάλει εις πέρας και το Mundial. Και όλα αυτά με ένα κανάλι μετατροπή σε 2 κανάλι το Ν2 για να βγάλει εις πέρας τις αθλητικές μεταδόσεις και φυσικά ΜΌΝΟ με 3 ευρώ. Η ΕΡΤ έπαιρνε 4,20 ευρώ. Το μόνο που μας λείπει είναι η ΕΡΑ σπορ. Και όλα αυτά σου τα γράφω γιατί βλέπω σε κάθε σου ανάρτηση ένα μένος απέναντι στην καινούργια προσπάθεια που γίνεται και προσπαθείς να αποδείξεις ότι ήταν super η ΕΡΤ την στιγμή που δεν την έβλεπε κανείς και όλοι την έκραζαν. Εμένα μου αρέσει η νέα δουλειά που γίνεται καθώς δεν έχει τόσες βαρετές επαναλήξεις και πολύ καλές μεταδόσεις χωρίς να υπάρχει διαφορά από την ΕΡΤ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!

Βασίλης Κουφόπουλος είπε...

τα αθλητικά γεγονότα που αναφέρεις είναι συμφωνίες της ΕΡΤ ΑΕ.
Προσωπικά, με τα σκάνδαλα των διοικήσεων της ΕΡΤ ασχολούμαι για πάρα πολλά χρόνια, επισημαίνοντας τη σπατάλη.
Η κακή διαχείριση, η οποία σταμάτησε τη δετία 2010-11, είχε ως αποτέλεσμα η ΕΡΤ να γίνει ξανά κερδοφόρος, πετυχαίνοντας συμφωνίες όπως το Champions League.
Αν κάνεις την πράξη στα 3 ευρώ που πληρώνεις και στα προγράμματα που σου παρέχει η ΝΕΡΙΤ και το ποσό των 4.20 ευρώ με το σύνολο των υπηρεσιών της ΕΡΤ, μπορείς να αντιληφθείς τη διαφορά.
Επισης, σου διαφεύγει πως είναι τυπική η εκπομπή της ΝΕΡΙΤ. Στην ουσία λειτουργεί η ΔΤ.
Η τελική απάντηση ειναι πως με πάθος-όχι με μένος- θα προσπαθώ να ελέγχω που πάει το δημόσιο χρήμα.