22.5.14

«Δε σταματώ να τραγουδώ ποτέ» στο «Legend Stories»


 Η Εθνική ποδοσφαίρου στο τηλεοπτικό προσκήνιο. Το ντοκιμαντέρ «Legend Stories»,  παραγωγής των καναλιών Novasports, αναζήτησε την ιστορία της ομάδας που κατέκτησε το Euro2004 σε μια εκπομπή που θα μεταδοθεί  την Τρίτη 27 Μαΐου (23:00, NS1-NS1HD)  Κατά τη διάρκεια της θα ακουστεί το τραγούδι «Δε σταματώ να τραγουδώ ποτέ»,  το οποίο γράφτηκε για τις ανάγκες της εκπομπής και ερμηνεύτηκε από τον Γιώργο Δημητριάδη.


Το ντοκιμαντέρ για την Εθνική ξεκινάει, από την αποτυχημένη προσπάθεια παρουσίας στο παγκόσμιο κύπελλο του 1970, και αφού θυμίσει τις πρώτες μας παρουσίες σε μεγάλα τουρνουά - 1980 και 1994 - καταλήγει, μέσα από τα προκριματικά του Euro 2004 στον τελικό της Λισαβόνας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ότο Ρεχάγκελ, ο συνεργάτης του, Γιάννης Τοπαλίδης και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές διηγούνται ανέκδοτες ιστορίες, μιλάνε για τα στοιχήματα που έβαζαν πριν από κάθε παιχνίδι, ενώ αναφέρονται και στα γούρια που είχαν για να τους φέρουν καλή τύχη. Δέκα χρόνια μετά, άπαντες κάνουν απολογισμό για το αν το ελληνικό ποδόσφαιρο άρπαξε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.


Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έξι μέλη της ομάδας που φέτος θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Βραζιλίας, οι Φερνάντο Σάντος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Ορέστης Καρνέζης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς και Στέφανος Καπίνο, αφηγούνται που βρίσκονταν το2004, αλλά και πώς αυτή η επιτυχία επηρέασε την εξέλιξη και τη σχέση τους με το ποδόσφαιρο. Το ντοκιμαντέρ θα μεταδοθεί σε επανάληψη την  Τετάρτη 28 (22:00, NS2- NS2HD) και την Πέμπτη 29 Μαΐου (19:00, NS1- NS1HD).

Δεν υπάρχουν σχόλια: