23.5.14

Υποχρεωτικές οι δηλώσεις πόθεν έσχες

Short stories
Πόθεν έσχες: Ως τις 30 Ιουνίου θα πρέπει οι δημοσιογράφοι, θα υποβάλουν τις  δηλώσεις πόθεν έσχες. Υποχρέωση υποβολής έχουν Υπόχρεοι είναι οι δημοσιογράφοι μέλη των οικείων Ενώσεων Συντακτών, καθώς και όσοι προσφέρουν δημοσιογραφικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις ΜΜΕ με σύμβαση εργασίας ή έργου, εφόσον το έργο συνίσταται στην προετοιμασία περισσοτέρων από δύο δημοσιευμάτων ή εκπομπών κάθε μήνα. Την ίδια υποχρέωση έχουν και όσοι δημοσιογράφοι έχουν συνταξιοδοτηθεί μετά τις 10/9/2011. 

Alpha: Οι πιλότοι ανεβάζουν ταχύτητα στην Κυανή Ακτή και το Μόντε Κάρλο . Ο Alpha θα είναι εκεί αυτή την Κυριακή και  θα μεταδώσει απευθείας (15:00) το GP του Μονακό. Θα προηγηθεί η εκπομπή με  τον Τακη Πουρνάρακη (13.50)


Πόλο: Ο 4ος τελικός της Α1 πόλο Γυναικών, Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη,  θα μεταδοθεί απόψε (19:00) από το NS2ι σε περιγραφή του Διονύση Στρούμπου και ρεπορτάζ του Γιάννη Φάκαρου. Έπαθλο η ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή.

Eurosport: Το δεύτερο Grand Slam της χρονιάς αρχίζει  αυτή την Κυριακή 25 Μαΐου και μεταδίδεται από το Eurosport(Nova, OTE TV). Από την πρώτη μέρα του Roland Garros έως τον τελικό της διοργάνωσης την Κυριακή 8 Ιουνίου, το Eurosport θα μεταδώσει περισσότερες από 220 ώρες τένις. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: