21.5.14

Έρχεται μητρώο για τους εργαζόμενους δημοσιογράφους στο Internet

 Short stories

Δημοσκοπήσεις: Συνεχίζεται η προεκλογική ένταση για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των εταιρειών δημοσκοπήσεων. Το όργανό τους, ο ΣΕΔΕΑ, στην απαίτηση του υπουργού, δημοσιογράφου, Γιάννη Μιχελάκη για τη  διερεύνηση της μεθοδολογίας διεξαγωγής του exit poll της 18ης Μαΐου απάντησε πως Οι έρευνες αυτές “παράγουν κατά προσέγγιση εκτιμήσεις της πραγματικότητας” . Ο ΣΕΔΕ σημείωσε πως αντιλαμβάνεται πως “ότι αυτή η κατά προσέγγιση εκτίμηση της πραγματικότητας δεν¨  εξυπηρέτησε ενδεχομένως τις επικοινωνιακές ανάγκες του τηλεοπτικού τρίωρου  19:00 – 22:00 της Κυριακής”.



«Πρωταθλητής»: Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει Τον εκδότη της εφημερίδας «Πρωταθλητής” Σωτήρη Πουλόπουλο, καταγγέλλει το ΔΣ  της ΕΣΗΕΑ “για την αντεργατική και καταχρηστική στάση του απέναντι στους εργαζομένους και την απαξιωτική και ειρωνική του συμπεριφορά προς το συμβούλιο”.

ΕΣΗΕΑ:Στη δημιουργία  Μητρώου δημοσιογράφων-μη μελών της Ενώσεως, οι οποίοι εργάζονται σε ενημερωτικά διαδικτυακά μέσα, αποφάσισε να προχωρήσει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ
Star: Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα συντονίζει την εκλογική βραδιά της επόμενης Κυριακής στο Star, έχοντας μαζί του τη Μαρά Ζαχαρέα. Στο στούντιο θα είναι και ο Δ. Μαύρος (MRB) με τη μετάδοση του Exit Poll στις 7.00 το απόγευμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: