9.5.14

Τώρα η ΝΕΡΙΤ θα τηρήσει το νομικό πλαίσιο...

Short stories09.05.2014
ΝΕΡΙΤ: Θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να τηρηθούν στο ακέραιο οι βασικές αρχές που διέπουν τη ΝΕΡΙΤ, με έμφαση στη νομιμότητα, την αξιοκρατία, τη διαφάνεια και την ποιότητα”, δήλωσε ο νέος πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος, καθηγητής Αντώνης Μακρυδημήτρης, αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα. 
Ο πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ Θεόδωρος Φορτσάκης, χαρακτήρισε ως πρωταρχικό μέλημα την τήρηση του νομικού πλαισίου, της αξιοκρατίας και της διαφάνειας. Συμπλήρωσε πως  η  έναρξη εκπομπής της ΝΕΡΙΤ βασίστηκε “στην αυτοθυσία του ανθρώπινου δυναμικού της”



Alpha: Την πρώτη της (επαν)εμφάνιση στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, με τον Αντώνη Σρόιτερ, έκανε χθες από τα γραφεία του www.thetoc.gr, η Έλλη Στάη, ενόψει της συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό τις δύο εκλογικές βραδιές.

Real: Στον όμιλο Real, μια βδομάδα μετά την αποχώρησή της  από το Σκάι,  η Κατερίνα Ακριβοπούλου. Η δημοσιογράφος θα έχει καθημερινή παρουσία στο Real FM, ενώ θα συνεργαστεί και με την εφημερίδα «Real News»

 ΑΝΤ1: Συναυλία διοργανώνει ο Όμιλος ΑΝΤ1για τους σκοπούς του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της  Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» την Πέμπτη 3 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ, με τη επιστολή των καλλιτεχνών του show, “The Voice»


Δεν υπάρχουν σχόλια: