7.5.14

Η ΝΕΡΙΤ στον καθηγητή Α. Μακρυδημήτρη

Short stories

SL: Τα play offs της Super League έχουν πάρει «φωτιά» και η 3η αγωνιστική έρχεται με κρίσιμες αναμετρήσεις! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση από (18:15, NS2) τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ατρόμητος σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου  Λίγο αργότερα (20:30 NS1 & NS1HD)  θα ακολουθήσει, επίσης σε ζωντανή ο αγώνας Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός  σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.


ΝΕΡΙΤ: Ο Αντώνης Μακρυδημήτρης, καθηγητής διοικητικής επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ορίστηκε με απόφαση του Εποπτικού Συμβουλίου  νέος πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ, στη θέση του Γιώργου Προκοπάκη.

ΕΣΡ: Πρόστιμα συνολικού ύψους 90.000 ευρώ επέβαλε το ΕΣΡ στον Alpha για τη μετάδοση τυχερών παιχνιδιών, και χρηματική ποινή ύψους 50.000 ευρώ στο SBC για την υπέρβαση του χρονικού ορίου διαφημίσεων.


Nova: Από τις 13 Μαΐου, ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Hannibal»  επιστρέφει στη Nova κάθε Τρίτη  (23:15, NC1, NC1HD). Τα επεισόδια του νέου κύκλου θα είναι διαθέσιμα στην υπηρεσία Nova On Demand, καθώς και από laptop, smartphone και tablet, μέσω  του Nova GO.

Δεν υπάρχουν σχόλια: