6.5.14

Το Εποπτικό για την περίπτωση Σπυράκη

Short stories

Εκλογές(1): Με έμμεσο τρόπο παρεμβαίνει στην  υπόθεση των αποκαλύψεων της Μαρίας Σπυράκη το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ. Το ΕΟΔ θεωρεί “απαράδεκτο το φαινόμενο δημοσιογράφοι υποψήφιοι στις επικείμενες εκλογές και μη – κυρίως τηλεοπτικών μέσων– να αποκαλύπτουν δημόσια και κατόπιν εορτής, και προφανώς για λόγους ψηφοθηρικούς, ότι γνώριζαν ουσιαστικές πληροφορίες για την οικονομία της χώρας, αλλά τις απέκρυπταν για λόγους εθνικού-κοινωνικού συμφέροντος, κατά τους ισχυρισμούς τους. 





Εκλογές(2) Δεν θα δημοσιεύσει δημοσκοπήσεις το συγκρότημα του ομίλου Real ως το τέλος της προεκλογικής περιόδου των ευρωεκλογών, αποφεύγοντας την εμπλοκή με το “θόρυβο” των ημερών.


**Εκλογές(3): Προσφυγή στο ΣτΕ κατέθεσε ο συνασπισμός των κομμάτων , Δημιουργία Ξανά- Δράση ζητώντας να ακυρωθεί η υπουργική απόφαση για την κατανομή του τηλεοπτικού χρόνου, ενόψει των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου.

Mega: Στο Πέραμα και την Λακωνία, δύο περιοχές που έδωσαν στην «Χρυσή Αυγή» από τα υψηλότερα ποσοστά της το 2012 επιστρέφει η «Έρευνα», απόψε (00.30, Mega). Η κάμερα καταγράφει την επανεμφάνιση της οργάνωσης, μετά από μήνες απραξίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: