17.5.14

Οι πολιτικοί αρχηγοί στο ΣΚΑΪ

Short stories

ΣΚΑΪ:Συνεντεύξεις με τους πολιτικούς αρχηγούς θα φιλοξενήσει ο Σκάι την βδομάδα πριν από τις ευρωεκλογές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη. Τον κύκλο των τηλεοπτικών συζητήσεων θα ανοίξει τη Δευτέρα 19 Μαΐου ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης κι ακολουθούν την Τρίτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, την Τετάρτη ο επικεφαλής του κόμματος «Το Ποτάμι»  Σταύρος Θεοδωράκης, την Πέμπτη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος  και την Παρασκευή ο Γενικός γραμματέας του Κομουνιστικού Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας.


 Nova: Τους 490 χιλ. συνδρομητές προσεγγίζει η Nova στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2014 συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία. Οι πελάτες μάλιστα των υπηρεσιών Nova3play έφτασαν τους 330 χιλ.

ΕΡΤ: Nα σεβαστεί την απόφαση του Πρωτοδικείου Ηρακλείου, η οποία ακυρώνει τις απολύσεις των εργαζομένων στην τοπική ΕΡΑ καλεί η ΠΟΕΣΥ  την κυβέρνηση. Η ΠΟΕΣΥ ζητάει  “να επαναλειτουργήσει άμεσα η ΕΡΤ με όλους τους εργαζόμενους που απολύθηκαν τον Ιούνιο του 2013, εγκαταλείποντας τις αδιέξοδες εμμονές της με τη ΝΕΡΙΤ”.

Επενδυτής:  Την υποβολή αγωγών  κατά μελών των διοικήσεων και μετόχων ως φυσικών προσώπων τόσο της εταιρείας DBAS που εκδίδει τον Επενδυτή, όσο και των συγγενών της εταιρειών, αποφάσισε η γενική συνέλευση των εργαζομένων του “Επενδυτή”.


Δεν υπάρχουν σχόλια: