19.4.14

Ο Κώστας Γαβράς στο Nova Life


Short stories

Γάβρας: Το Novalifε παρουσιάζει την Δευτέρα του Πάσχα 21 Απριλίου ένα μεγάλο αφιέρωμα στον καταξιωμένο Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, με αφορμή την βράβευση του με το Τιμητικό Βραβείο Nova στην φετινή Τελετή Απονομής των Βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (ΕΑΚ). Το αφιέρωμα αρχίζει στις 19:05 με την ταινία του Κώστα Γαβρά «Παράδεισος στη Δύση», ενώ θα προβληθεί στις 00:05 και η ταινία «Το Κεφάλαιο». Ο διεθνούς φήμης σκηνοθέτης θα είναι επίσης φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΛΑΜΠΑΤΕΡ» (23.00).



Αιμοδοσία: Σε συνεργασία με τη Διοίκηση του ΠΣΑΤ , o ΕΔΟΕΑΠ οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στο κτίριο της οδού Σισίνη 18 και Ηριδανού, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημήτριου Ρούσσου (1ος όροφος)την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 και ώρες 10.00 – 14.00. 


 EUvox: Τον  Ηλεκτρονικό Σύμβουλο Ψήφου  παρουσιάζουν οι δημιουργοί του, η  εταιρεία Kieskompas, και ο ακαδημαϊκός οργανισμός PreferenceMatcher, την Πέμπτη, 24 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα


Δεν υπάρχουν σχόλια: