17.4.14

Στην κόντρα με τη διαπλοκή ο Τσίπρας

Μέτωπο αντιπαράθεσης με τους επιχειρηματίες των  ΜΜΕ ανοίγει εκ νέου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας . Εκτός από το εμπάργκο στην εκπομπή του Mega «Ανατροπή» και στη ΔΤ, άνοιξε το φάκελο της ανάθεσης της ψηφιακής τηλεόρασης, στην εταιρεία των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας  Digea και μιλάει για «τρίγωνο αμαρτίας». Επιπλέον έκανε την επιλογή να δώσει διακαναλική συνέντευξη στους μικρούς σταθμούς Kontra, Extra και Action 24 και να συμμετάσχει ως υποψήφιος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς ,  στο ευρωπαϊκό debate που διοργανώνει το  Euronews, στις 28 Απριλίου.


“Η εταιρεία που εκλήθη από την εταιρεία μεταφορών και δικτύων  για να εκτιμήσει πόσο έπρεπε να είναι το τίμημα των ψηφιακών συχνοτήτων  για μια 15ετία εκτίμησε πως το τίμημα θα έπρεπει 715 εκατ. ευρώ Ξέρετε ποιο ήταν το τίμημα  του διαγωνισμού; 18,4 εκατ. ευρώ! Δηλαδή μιλάμε για μια ζημία του ελληνικού δημοσίου περίπου 700 εκατ. ευρώ, μιάμιση φορά πάνω από το πλεόνασμα που θα μοιράσουν με τυμπανοκρουσίες”, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε στους σταθμούς που δεν ανήκουν στο σχήμα της Digea  


“Δεν έχουμε τίποτα προσωπικό με κανέναν”, συνέχισε και εξήγησε. “Πρέπει να μπει τέλος  επιτέλους στο “τρίγωνο της αμαρτίας” που δεν είναι άλλο από το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα που καταρρέει , από τις τράπεζες τις οποίες χρηματοδοτεί αδρά με χρήματα του ελληνικού και από τις καταχρεωμένες επιχειρήσεις Μέσων Ενημέρωσης που παίρνουν δάνεια από τις χρεοκοπημένες τράπεζες, ενώ κάποιες άλλες υγιείς επιχειρήσεις δεν μπορούν να πάρουν δάνεια” .

Δεν υπάρχουν σχόλια: