11.4.14

Το Guinness International Champions Cup 2014 στη Nova


Το κορυφαίο διεθνές τουρνουά φιλικών αγώνων ποδοσφαίρου Guinness International Champions Cup 2014 έρχεται στη Nova. Η συνδρομητική πλατφόρμα  εξασφάλισε το φημισμένο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου Guinness International Champions Cup 2014 που θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ από τις 24 Ιουλίου – 4 Αυγούστου, με τον τελικό να πραγματοποιείται στο Μαϊάμι αποκτώντας αθλητικό θέαμα την περίοδο του Καλοκαιριού.



Tη χώρα μας θα εκπροσωπήσει ο Ολυμπιακός, ενώ ακόμη θα λάβουν μέρος «μεγαθήρια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ, η Μίλαν, η Ίντερ και η Ρόμα. Οι οκτώ ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους των τεσσάρων, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν για αντιπάλους, τη Λίβερπουλ, τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Μίλαν. Τον άλλο όμιλο αποτελούν η Ρεάλ Μαδρίτης, η Ίντερ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρόμα. Όλες οι ομάδες θα αγωνιστούν σε τουλάχιστον τρεις αγώνες και οι  πρώτες στην κατάταξη ομάδες από τους δύο ομίλους θα αναμετρηθούν στον τελικό στις 4 Αυγούστου στο στάδιο Sun Life στο Μαϊάμι.


«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένα κορυφαίο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου θα προβληθεί από τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας, ζωντανά και αποκλειστικά και σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας”,  δήλωσε η διευθύντρια περιεχομένου και πλατφόρμας της Nova, Κατερίνα Κασκανιώτη. “Το Guinness International Champions Cup 2014 φέτος αποκτάει μεγαλύτερη σημασία για τους Έλληνες φιλάθλους, καθώς θα συμμετάσχει και o Ολυμπιακός, ενώ η συμμετοχή μεγάλων ομάδων της Ευρώπης προσδίδει στο τουρνουά, κύρος Champions League”, συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: