11.4.14

Περιμένουν ακόμη τα λεφτά τους οι παραγωγοι της ΕΡΤ

Short stories11.04.2014

ΕΡΤ: Ακόμη περιμένουν τα χρήματά τους οι ανεξάρτητοι παραγωγοί για τα τηλεοπτικά τους προγράμματα , τα οποία προετοίμαζαν για λογαριασμό της ΕΡΤ. Σε ερώτησή τους, 9 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρουν πως  οι παραγωγές βρίσκονται μετέωρες  “ αφού με το κλείσιμο του κρατικού καναλιού όχι μόνο δεν πληρώθηκαν (ενώ είχαν εκδοθεί τιμολόγια είχε καταβληθεί ο ΦΠΑ και είχαν παρακρατηθεί οι φόροι) αλλά κανείς αρμόδιος δεν μπορεί να τους ενημερώσει για το πότε θα μπορέσουν να πληρωθούν".


Καψής: Σε δείπνο με τον Πρόεδρο της EBU, κ. Jean-Paul Philippot θα παρευρεθεί ο υφυπουργός δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Κάψης, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες, λίγες μέρες πριν από την “έναρξη” της ΝΕΡΙΤ στις 28 Απριλίου.

ΣΚΑΙ:  Πρεμιέρα κάνουν απόψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με διπλά επεισόδια, κάνουν η μαύρη κωμωδία ‘Nurse Jackie’’ (01.15) και η αστυνομική σειρά Blue Bloods” (23:15). Η Edie Falco, πρωταγωνίστρια της σειράς ‘Nurse Jackie’’, τιμήθηκε με βραβείο ΕΜΜΥ για την ερμηνεία της ως Jackie Peyton.

Nova: Το Blancpain Sprint & Endurance Series ένα από τα συναρπαστικότερα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού, θα μεταδώσει η Nova ξεκινώντας από αυτή την Κυριακή (15:15, NS4) σε περιγραφή του Γιώργου Σκευοφύλακα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: