29.4.14

Ποιοι έκοψαν το Euronews;

Short stories
 Short stories 29.04.2014

Euronews: Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να μην εμφανιστεί στο χθεσινό πρώτο  debate του Euronews, μεταξύ των επικεφαλής των πολιτικών ευρωπαϊκών σχηματισμών,  επικαλούμενος φόρτο εργασίας. Όμως ο τηλεοπτικός σταθμός αν και εδώ και ένα χρόνο μιλάει και ελληνικά δεν εκπέμπει στην Ελλάδα, επίγεια ψηφιακά,  με απόφαση των 3 κομμάτων, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ που έκοψαν το σήμα του  Euronews, το οποίο συνεργαζόταν με την ΕΡΤ. Την οποία έκλεισαν στη συνέχεια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ... 


Κεραίες: Έληξε η προθεσμία για τη νομιμοποίηση των κεραιών που χρησιμοποιούν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί. Οι ενώσεις των σταθμών έχουν ζητήσει από την  κυβέρνηση παράταση του καθεστώτος.

Δίκη: Αύριο είναι προγραμματισμένη στο Πέμπτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας η εκδίκαση της μήνυσης σε βάρος  της εφημερίδας «Εργατική Αλληλεγγύη» ύστερα από μήνυση που έκανε στέλεχος της ΧΑ.

Αυγερόπουλος: Μετά από την επιτυχημένη πορεία του στο εξωτερικό, το νέο ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου, “Το χαμένο σήμα της Δημοκρατίας” για το κλείσιμο της ΕΡΤ, έρχεται την Πρωτομαγιά στους κινηματογράφους της Ελλάδας από τη  Feelgood.


Δεν υπάρχουν σχόλια: