27.4.14

Ανασχεδιασμός του Σκάι με υπογραφή Μαλέλη



Σε νέο σχεδιασμό προχωράει ο όμιλος Σκάι, μετά και τη διακοπή συνεργασίας με το Νίκο Ευαγγελάτο. Το “διαζύγιο” με το γνωστό παρουσιαστή σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός κύκλου κυνηγητού των ποσοστών θεαματικότητας σε ένα πιο λαϊκό κοινό.  Αρχικά κόπηκε η εκπομπή του Γιώργου Τράγκα (“Ελεύθερος Σκοπευτής”) ακολούθησε η απομάκρυνση του Χρήστου Παναγόπουλου –για άλλους λόγους, και τώρα η αντικατάσταση του Ν. Ευαγγελάτου, λίγο πριν την τελική ευθεία των εκλογών. Στις παράπλευρες απώλειες συνυπολογίζεται και η περιθωριοποίηση της Κ. Ακριβοπούλου στο ραδιόφωνο, η οποία εξέφραζε διαφορετικές απόψεις στην τηλεόραση του Σκάι.


“Μετά από  2,5 χρόνια κλείνει αυτός ο κύκλος συνεργασίας μου με τον Σκάι», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Νίκος Ευαγγελάτος «φωτογραφίζοντας» τον Σ. Μαλέλη ως υπεύθυνο για την απομάκρυνσή του». Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκα όταν ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού, μού ανακοίνωσε ότι για την προεκλογική περίοδο αποφασίστηκε να περικοπεί  κατά το ήμισυ η εκπομπή που παρουσιάζω και να αντικατασταθεί από μια άλλη πολιτική εκπομπή”, υπογραμμίζει ο δημοσιογράφος. 


Τον κεντρικό ρόλο στο σχεδιασμό στον όμιλο Σκάι θα έχει ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος εξ αρχής, αντιμετώπιζε με καχυποψία την παρουσία του Νίκου Ευαγγελάτου στον τηλεοπτικό σταθμό. Ο σταθμός θα επενδύσει σε νέα πρόσωπα με χαμηλότερους τόνους, εστιάζοντας πολύ στο ζήτημα της υποστήριξης της οικονομικής πολιτικής του Μνημονίου. Οι πρώτες αλλαγές θα γίνουν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου στην τηλεόραση, ενώ ο σχεδιασμός για το νέο σχήμα λειτουργίας θα ξεκινήσει τον Ιούνιο.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: