5.4.14

Οι ταινίες της Disney στον Alpha

Short stories

Alpha:  Τα δικαιώματα των ταινιών της εταιρείας Disney, που κυριαρχεί στον κόσμο του θεάματος εδώ και δεκαετίες, με ταινίες για τους μικρούς μας φίλους αλλά και για όλη την οικογένεια, εξασφάλισε ο Alpha .Το ταξίδι στον μαγικό κόσμο της Disney ξεκινά αύριο βράδυ(21:00) με την περιπέτεια φαντασίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η Κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού και ακολουθούν  ταινίες blockbusters   A’ Τηλεοπτικής προβολής, αλλά φιλμ που έχουν γράψει ιστορία.


ΔΤ: Οι καλύτερες στιγμές, τα παραλειπόμενα, οι συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών  του “Ράλι Ακρόπολις” παρουσιάζονται αυτή την Κυριακή  (21.00) από τη ΔΤ και τον  Άκη Παναγιωτόπουλο. 

ΑΝΤ1: Στην πρώτη θέση της θεαματικότητας στην πρωινή ζώνη διατηρήθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης το Μάρτιο 2014. Η  εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» ήρθε πρώτη στην προτίμηση με ποσοστό 30% και στο κοινό 15-44 με 23,8%.


**Συζήτηση: Εκδήλωση με θέμα “Δημόσια Ραδιοτηλεόραση και Δημοκρατία” διοργανώνει η Συσπείρωση Δημοσιογράφων-Δούρειος Τύπος, την ερχόμενη Παρασκευή 11 Απριλίου Στη συζήτηση, που θα διεξαχθεί στις 19.30, στο 1ο όροφο της ΕΣΗΕΑ, θα μιλήσουν οι, Νίκος Μιχαλίτσης, Νίκος Τσιμπίδας, Γιώργος Πλειός, Χριστόφορος Βερναρδάκης  και  Γιώργος Σαββίδης .


Δεν υπάρχουν σχόλια: