4.4.14

Στο μεταξύ τα ΜΑΤ συνεχίζουν να επιτίθενται στους φωτογράφους...

Short stories

ΠΟΕΣΥ: Tον έντονο αποτροπιασμό του εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ  για τη νέα απρόκλητη επίθεση την οποία δέχτηκε το βράδυ της 1ης Απριλίου από αστυνομικούς των ΜΑΤ, ο φωτορεπόρτερ Γιώργος Νικολαϊδης από το Phasma, που κάλυπτε την «απαγορευμένη» συγκέντρωση ενάντια της συνάντησης του Eurogroup στο Ζάππειο Μέγαρο. Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης και κατά την εκτέλεση της εργασίας του, του επιτέθηκαν άνδρες της ελληνικής αστυνομίας ρίχνοντάς του, στοχευμένα, χημικά στο πρόσωπο.


Συνδρομητική TV: Έντονη κινητικότητα παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στη συνδρομητική τηλεόραση. Πληροφορούμαστε πως λίαν συντόμως αναμένεται να ληφθούν πρωτοβουλίες...


Ψηφιακή: Το ζήτημα του κόστους απόκτησης των ψηφιακών συχνοτήτων, από τη  Digea, με απόφαση της ΕΕΤΤ, έθεσε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε στους σταθμούς, Kontra, Extra, και Action 24.



  Nova : Η αυλαία της Volley League είναι στα Novasports.  Αυτό το Σάββατο (19:00) οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά και σε παράλληλη μετάδοση από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD τους έξι αγώνες της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της Volley League.



Δεν υπάρχουν σχόλια: