25.4.14

Το (προσωρινό) τέλος της ΕΡΑ ΣΠΟΡ


Short stories 25.04.2014

ΝΕΡΙΤ: Και τυπικά τέλος για την ΕΡΑ ΣΠΟΡ, σε αυτή τη φάση της ιστορίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.  Το Πρώτο Πρόγραμμα που θα ξεκινήσει ανανεωμένο αυτή τη Δεύτερα με πολιτικές  και αθλητικές εκπομπές. Θα χρησιμοποιεί μάλιστα συνολικά 6 συχνότητες  καταλαμβάνοντας το χώρο που είχαν οι σταθμοί ΕΡΑ ΣΠΟΡ και Φιλία  FM τους οποίους κατήργησε η συγκυβέρνηση. Έτσι το πρόγραμμά του θα μεταδίδεται στις συχνότητες  του παλαιού Πρώτου, 91,6 MHz και 105,8 MHz  στις συχνότητες  της ΕΡΑ ΣΠΟΡ (100,9 & 101,8) και ακόμη από τους 106,7 και του 107 MHz του Φιλία  FM (ΕΡΤ).


Παραπολιτικά FM; Ένας νέος ραδιοφωνικός σταθμός προστίθεται στο χάρτη από τη Δεύτερα. Από τους 90,1 MHz θα μεταδίδει το πρόγραμμα του ο σταθμός Παραπολιτικά  FM. 


Nova: H σειρά των τελικών Ολυμπιακός – ΑΕΚ για την Α1 βόλεϊ Γυναικών μεταφέρεται στο κλειστό του Ρέντη Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Κυριακή (20:00, NS1) τον τέταρτο τελικό ανάμεσα στις «ερυθρόλευκες» και τις «κιτρινόμαυρες» σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη..


EuVOX: Μια πανευρωπαϊκή διαδικτυακή εφαρμογή «συμβούλου ψήφου», είναι διαθέσιμη στους ψηφοφόρους της Ε.Ε. από χθες . Πρόκειται για το EUvox 2014 (www.euvox.eu), που διατίθεται σε όλες τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (η ελληνική του εκδοχή είναι προσβάσιμη στο www.euvox.eu/gr).


Δεν υπάρχουν σχόλια: