17.4.14

Οι "ενστάσεις" της διεύθυνσης του ΑΠΕ...

Short stories

ΑΠΕ:  Δεν  μετέφερε «την δυσαρέσκεια <<κύκλων της κυβέρνησης>>”,  αλλά “τις <<ενστάσεις της διεύθυνσης>>» για την απόδοση του όρου λιτότητα στα λεγόμενα της Μέρκελ κατά την επίσκεψη της στην Ελλάδα, απαντά ο αρχισυντάκτης του ΑΠΕ, Ιωάννης Νάνος, στα λεγόμενα της Φαίης Καραβίτη “Της ζήτησα”, αναφέρει μετακύ άλλων, “εκτελώντας εντολή της διεύθυνσης του ΑΠΕ-ΜΠΕ, να μου στείλει με e-mail και την ανακοίνωση της Καγκελαρίας που είχε στα χέρια της, για να την συγκρίνουμε με αυτή που είχαμε δει και εδώ στην Αθήνα, για να διαπιστωθεί αν είναι διαφορετικές”.



Nova: Ο  προπονητής Στιβ Γιατζόγλου, θα είναι καλεσμένος απόψε στην εκπομπή “Super League» (23.30 NS2-NS2HD)   με τον Γιώργο Συρίγο. Την Μεγάλη Παρασκευή 18 Απριλίου θα φιλοξενήσει εκλεκτούς καλεσμένους και όλο το ρεπορτάζ από τους αγώνες των Play offs.



Alpha: Παιδική ζώνη, με τις ταινίες της  Disney  από τις 07.00 ως τις 8.00 το πρωί καθιερώνει ο  Alpha, από τις 5 Μαΐου. Ο τηλεοπτικός σταθμός στην ενότητα Disney Junior θα φιλοξενεί αγαπημένες σειρές της κινηματογραφικής εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: