15.4.14

Υποψήφιοι δημοσιογράφοι, έτοιμοι για το ευρωκοινοβούλιο

Short stories15.04.2014


Εκλογές: Υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη ΝΔ θα είναι οι δημοσιογράφοι, Μανώλης Μαυρομάτης, Μαρία Σπυράκη, Γιώργος Κύρτσος και Νατάσα Ράγιου. Ο Μ. Μαυρομάτης ήταν επιλογή στο παρελθόν του Κ. Καραμανλή, οι Γ. Κυρτσος και Μ. Σπυράκη βρίσκονταν στα παράθυρα και η πρώην βουλευτής Ν. Ράγιου στο παρελθόν παρουσίαζε reality show.  Με το ΣΥΡΙΖΑ, ως συνεργαζόμενοι στο ευρωψηφοδέλτιο κατεβαίνουν, ο  Στέλιος Κούλογλου, δημιουργός του  www.tvxs.gr παραγωγός εκπομπής και πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ, ο αρχισυντάκτης της «Καθημερινής» Νίκος Ξυδάκης και η Αλεξάνδρα Χριστακάκη, εκ των απολυμένων της ΕΡΤ.



Disney: Τα δικαιώματα της  Disney  για την Ελλάδα, στον κλάδο των περιοδικών εξασφάλισε η Καθημερινή. Από το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η επανέκδοση των ιστορικών τίτλων του  Disney, όπως το «Μίκυ Μάους».   

Ελεύθερος Τύπος: Ανεστάλη η απεργία στον «Ελεύθερο Τύπο» μετά από μετά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Η ιδιοκτησία δεσμεύεται  για την καταβολή του  Δώρου του  Πάσχα έως αύριο.


ΕΔΟΕΑΠ: Στη λύση της συνεργασίας με την Αρχίατρο, τον Ελεγκτή Ιατρό, τους δύο Οφθαλμιάτρους και το Γραμματέα Αρχιάτρου, προχώρησε το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ για λόγους που σχετίζονται με την εφαρμογή του Κανονισμού Υγείας του Οργανισμού και των ισχυόντων εσωτερικών διαδικασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: