1.4.14

Πτώση για τον Πήγασο

Short stories


Πήγασος: Συνεχίζεται η πτωτική πορεία του Πηγάσου.  Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών του ομίλου υποχώρησε στα 80 εκατ. ευρώ στο τέλος του 2013, έναντι  ενοποιημένου τζίρου ύψους 92 εκατ. ευρώ το 2012. Οι ζημίες προ φόρων του ομίλου ανήλθαν σε 31 εκατ. ευρώ το 2013, από 33 εκατ. ευρώ το 2012. Το σύνολο των ιδίων κεφαλαίων του ομίλου είναι αρνητικό στα 61 εκατ. ευρώ στο τέλος του προηγούμενου έτους. Η μητρική εταιρεία εμφάνισε ζημίες προ φόρων ύψους 14 εκατ. ευρώ, έναντι ζημιών 4 εκατ. ευρώ το 2012. Ο κύκλος εργασιών της κυμάνθηκε στο ίδιο επίπεδο στο 1 εκατ. ευρώ.


Ψηφιακή: Χωρίς απάντηση η επίκαιρη ερώτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζ. Κωνσταντοπούλου για την εκχώρηση των δικαιωμάτων χρήσης της ψηφιακής στη  Digea, με χαμηλό τίμημα. Ο αρμόδιος υπουργός, Μ. Χρυσοχοϊδης, επέλεξε να αποχωρήσει από τη βουλή.

ΕΣΡ: Σε ακρόαση καλούνται σήμερα στο ΕΣΡ οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού Action 24 και του ραδιοφωνικού  Easy 97,5  Θεσσαλονίκης για τη  αλλαγή του χαρακτήρα των προγραμμάτων τους.

ΠΟΕΣΥ: Σε κλιμάκωση των αντιδράσεων μαζί με όλα τα συνδικάτα του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα καλεί η ΠΟΕΣΥΝ σήμερα  στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος, ημέρα συνεδρίασης του Ecofin στην Αθήνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: