19.4.14

«Το μυστήριο της πτήσης 370»

Short stories19.04.2014

Nova: Το Discovery Channel παρουσιάζει αύριο την Κυριακή του Πάσχα 20 Απριλίου (16:20, Nova), σε Α’ προβολή μέσα από την οθόνη της Nova, το ντοκιμαντέρ «Το μυστήριο της πτήσης 370», που ασχολείται με τη μυστηριώδη εξαφάνιση της πτήσης των Μαλαισιανών Αερογραμμών, που έφερε στο φως σημαντικές αδυναμίες της σύγχρονης αεροπλοΐας. Κορυφαίοι ειδικοί της αεροπλοΐας εξετάζουν σημαντικά σημεία του μυστηρίου και τις επιπτώσεις τους στην τεχνολογία του αύριο.


Πρεμιέρα: Τη Δεύτερα 28 Απριλίου σχεδιάζει να θέσει σε λειτουργία τα ραδιοφωνικά της και το μοναδικό  τηλεοπτικό της πρόγραμμα η ΝΕΡΙΤ, εκτός άλλου απροόπτου.

 Debate:  Την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένη η  πρώτη Ευρωπαϊκή  συζήτηση, μεταξύ των 5 υποψηφίων για την Προεδρία της ΕΕ στο Μάαστριχτ  η οποία θα μεταδοθεί από το Euronews, σε όλη την Ευρώπη. Στην  αναμέτρηση συμμετέχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εκπροσωπώντας το κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.



Βραβεία: Στην τελετή των βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, 5 ταινίες της Feelgood απέσπασαν 12 βραβεία. Πρόκειται για τη “Μικρά Αγγλία” , το “Miss Violence”  το “Να Κάθεσαι και να Κοιτάς”, την “Αιώνια Επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά”, και  το ντοκιμαντέρ “Λάμπουν στο Σκοτάδι”.


Δεν υπάρχουν σχόλια: