30.3.14

H Huffington Post στην Ελλάδα

Short stories

Τσίπρας: Διακαναλική συνέντευξη στους “μικρούς” σταθμούς θα παραχωρήσει αυτή την Τετάρτη 2 Απριλίου ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επιλέγει σε πρώτο στάδιο να αποφύγει τα κεντρικά ΜΜΕ, δίνοντας συνέντευξη στο Μάκη Κουρή (Kontra Channel) το Βασίλη Ταλαμάγκα (Action 24) και τον Άκη Παυλόπουλο(E-TV). Η συνέντευξη θα μαγνητοσκοπηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης και θα μεταδοθεί ταυτόχρονα από τα 3 κανάλια στις 9.00 το βράδυ.



Mega: Δημοσκόπηση της εταιρείας  GPO για τις εκλογές του Μαΐου θα παρουσιάσει στην εκπομπή «Ανατροπή» ο  Γιάννης Πρετεντέρης, αυτή τη  Δευτέρα (23.30 στο MEGA). Τη δημοσκόπηση σχολιάζουν ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής, κ.α.

Huffington: Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Αμερικάνικο όμιλο της AOL βρίσκεται η 24media για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων της ελληνικής έκδοσης της ιστοσελίδας www.huffingtonpost.com.

Alpha: Στο GP της Μαλαισίας δίνει ραντεβού ο  Alpha αύριο (14.10) με τους αγώνες της  F1. Στην παρουσίαση της εκπομπής είναι ο Τάκης Πουρναράκης και στο σχολιασμό οι,  Νίκος Κατσαρός, Πάνος Σεϊτανίδης και Τάκης Τρακουσέλλης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: