7.3.14

Καταδίκη για έμμεση διαφήμιση

Short Stories07.03.2014
Νικολοπούλου: Σε φυλάκιση 12 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκαν σε δεύτερο βαθμό ο πρώην διευθυντής της δορυφορικής ΕΡΤ Νίκος Κούρτης για παράβαση καθήκοντος και η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου για ηθική αυτουργία  για την έμμεση διαφήμιση προϊόντων μέσα από την τότε εκπομπή της στην “ΕΡΤ World”. Η δημοσιογράφος δηλώνει πως θα προσφύγει στον Άρειο Πάγο και πως καταδικάστηκε για 3 εκπομπές στις οποίες είχε “καλεσμένους τους εκπροσώπους των μεγαλύτερων ξενοδοχείων της Ελλάδας, του ζεύγους Κουτσιανά με την Apivita και της Lavipharm για ένα πρωτοποριακό προϊόν που ουδέποτε μάλιστα κυκλοφόρησε.”



Κεδίκογλου: Τη διαγραφή του Σίμου Κεδίκογλου από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε και το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ένωσης, με 3 ψήφους υπέρ και δύο κατά, για το «μαύρο» που έριξε στην ΕΡΤ ως αρμόδιος υφυπουργός και για αντισυναδελφική συμπεριφορά.



FOX: Τρεις πρεμιέρες στη συνδρομητική τηλεόραση από το Μάρτιο. Στις 15 Μαρτίου,  ξεκινάει  στο Fox Life (Nova, OTE TV) ξ νέα κωμική σειρά «Girls»  ενώ  αρχίζει και ο δεύτερος κύκλο των σειρών «Beauty And The Beast» και «Da Vinci’ s Demons», στις 7 και 23 Μαρτίου, αντίστοιχα, στο FOX.

ΝΕΡΙΤ: Συνολικά 6.621 αιτήσεις υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά για την πλήρωση 259 θέσεων προσωπικού στη ΝΕΡΙΤ, στο πλαίσιο της προκήρυξης 1Κ/2014, σύμφωνα με το ΑΣΕΠ. Για τον άλλο διαγωνισμό η ΝΕΡΙΤ επέλεξε την ICAP με τα γνωστά αποτελέσματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: