6.3.14

Επέστρεψε ο τηλετζόγος

Short stories06.03.2014

Τηλετζόγος: Με ...δίωρα προγράμματα τηλετζόγου γέμισαν οι τηλεοπτικές οθόνες μετά την απόφαση της Επιτροπής Εποπτείας Ελέγχου Παιγνίων. Το μοντέλο παραμένει το ίδιο, απλώς συμπληρώνεται με ενημερώσεις σε μορφή κρόουλ στο κάτω μέρος της οθόνης. Ο τηλεθεατής καλείται να περιμένει στο τηλέφωνο του καλώντας σε γραμμή υψηλής χρέωσης για να βρει την περίφημη λέξη, με δέλεαρ 150 και 200 ευρώ και οι εταιρείες επιλέγουν τον «παίχτη» που θα βγει στον αέρα για να τα διεκδικήσει...


ΝΕΡΙΤ: Τον προσωρινό πίνακας κατάταξης των υποψηφίων για την πλήρωση 132 θέσεων δημοσιογράφων και 224 θέσεων καλλιτεχνικών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου , δημοσίευσε η ΝΕΡΙΤ.


Τρίτο Πρόγραμμα: Με καθυστέρηση 9 μηνών θα επιστρέψει την επόμενη Δευτέρα 10 Μαρτίου το Τρίτο Πρόγραμμα, ξανά στα FM, υπό το μόρφωμα της ΔΤ. Οι συντελεστές, μάλιστα δεν δίστασαν, μετά το λουκέτο στο σταθμό, να επικαλεστούν και τη δημοκρατία, θέτοντας σε ψηφοφορία το νέο του σήμα.


FMVOICE: Την  επόμενη Πέμπτη θα κυκλοφορήσει  στα περίπτερα η εφημερίδα «Finance & Markets VOICE», από τους  δημοσιογράφους, Νίκο Μανεσιώτη και Κώστας Ψωμιάδη,( www.fmvoice.gr). Η τιμή της θα είναι 1 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: