18.3.14

Συμμετοχή στα αντιρατσιστικά συλλαλητήρια

ShortStories 18.03.2014

ΠΟΕΣΥ: Σε συμμετοχή στα αντιρατσιστικά συλλαλητήρια που θα διεξαχθούν στις 22 Μαρτίου 2014, Παγκόσμια Ημέρα κατά του ρατσισμού, σε πολλές πόλεις της χώρα, καλεί η ΠΟΕΣΥ με ομόφωνο ψήφισμά της. Η Ομοσπονδία υπενθυμίζει τα πρόσφατα εγκληματικά γεγονότα με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τη Χρυσή Αυγή, τις επιθέσεις κατά των μαθητών και δημοκρατικών πολιτών στο Κερατσίνι,  τις απειλές κατά δημοσιογράφων, τη δράση των ενόπλων νεοναζί στην Ουκρανία, και την τραγωδία με τον πνιγμό των μεταναστών στο Φαρμακονήσι.




Alpha: Το κύμα «φυγής» Ελλήνων και ελληνικών επιχειρήσεων καταγράφει απόψε (23:45, Alpha) με δύο μεγάλες αποστολές στη Νότια Βουλγαρία και τα Σκόπια,  η Σοφία Παπαϊωάννου και η εκπομπή «360ο».

ΑΝΤ1:Πρεμιέρα απόψε  για την ελληνική σειρά «Καλές Δουλειές» στον ΑΝΤ. Πρωταγωνιστούν οι, Πέτρος Φιλιππίδης, Φαίη Ξυλά, Αμαλία Νίνου και  Αιμιλία Δρίβα. Το σενάριο είναι της  Ρένας Ρίγγα, η σκηνοθεσία της Ρέινας Εσκενάζυ και η παραγωγή της «On-Noir Productions».


Nova: Σε Novasports 24 HD  μετονομάζεται από αύριο το Novasports Highlights. Το κανάλι θα προβάλλει τα στιγμιότυπα από όλα τα πρωταθλήματα, αθλητικά δελτία ειδήσεων κάθε 30 λεπτά,  συνεντεύξεις Τύπου, και την “ Ώρα των Πρωταθλητών» (21.00) με τον Γιάννη Καραλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: