15.3.14

ΝΕΡΙΤ: Ραδιοτηλεόραση χωρίς όνομα


Short stories

Ξεκινούν αυτή την εβδομάδα οι αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με την αναμέτρηση ΟΦΗ-Παναθηναϊκός την επόμενη Τετάρτη, που θα μεταδοθεί αποκλειστικά ζωντανά στο OTE SPORT 1HD. Εκτός συνόρων ξεχωρίζουν τα συναρπαστικά ντέρμπι, Μάντσεστερ Γ.-Λίβερπουλ (15.30, OTE SPORT 1HD), Μπάγερν-Λεβερκούζεν (απόψε 19.30, OTE SPORT 3HD), Ντόρτμουντ-Γκλάντμπαχ (σήμερα16.30, OTE SPORT 2HD), Τότεναμ-Αρσεναλ (Κυριακή, 18.00, OTE SPORT 1HD), Μάλαγα-Ρεάλ Μαδρίτης (απόψε, 21.00, OTE SPORT 4), Μπαρτσελόνα-Οσασούνα (Κυριακή, 18.00, OTE SPORT 2HD).



ΑΡΤ: Αγωγή εναντίον της εκδοτικής επιχείρησης των αδελφών Γεωργιάδη, κατέθεσε το ΑΡΤ  TV (πρώην ΤΗΛΕΑΣΤΥ) το Μάιο του 2013. Όπως υποστηρίζει, η εταιρεία του υπουργού Υγείας οφείλει χρήματα στον τηλεοπτικό σταθμό από τις εκπομπές προώθησης βιβλίων που εκδίδει η οικογενειακή επιχείρηση



ΝΕΡΙΤ: Με την πρόσκληση για ονοματοδοσία των προγραμμάτων της ΝΕΡΙΤ ενημερωθήκαμε και για τη συρρίκνωσή της.  Ο φορέας θα έχει 2 τηλεοπτικά κανάλια στην Ελλάδα, ένα δορυφορικό και 6 ραδιοφωνικά προγράμματα.



ΔΟΛ: Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε εσωτερικές αλλαγές στο ΔΟΛ λίγο πριν τις εκλογές. Ανακατατάξεις θα πρέπει να αναμένονται και στο Mega, αλλά μετά από τον Ιούνιο.

1 σχόλιο:

Γιαννης είπε...

Ο 'φωστηρας' 'η οι 'φωστηρες' που βαφτισαν την Ελλ. τηλεοραση, χρειαζονται το ''παρασημο'' που τους αξιζει, αλλα πως να τον, 'η να τους βρω. Τι σημαινει εκεινο ''ξερο'' και παραξενο 'Ν' κυριε Παναγιωτοπουλε;; Εκεινο το 'ΝΕΡΙΤ' ποσο χαζο λογοτυπο φανταζει;;Απυθμενα ''χαζο''. Ενας γνωστης της Αγγλικης, το ΝΕΡΙΤ, [και καθε ξενος], θα το διαβαζε ΝΕΠΙΤ και οχι ΝΕΡΙΤ. Ο λογοτυπος GR-TV θα ηταν ιδανικος, διοτι Διεθνως, το GR σημαινει Ελλαδα. 'Η αν δεν θελαμε GR, μπορουσαμε να βαλουμε το ΕΛΛ-TV. Kαι ετσι γελανε ολοι, και προπαντος οι ξενοι, βλεποντες ενα χαζο Ν στις οθονες, που δεν σημαινει απολυτως τιποτα, και βεβαια, ειναι συγουροι, οτι χαζοι το εφευραν. Το εννοησες κυριε Παναγιωτοπουλε, μια και εισαι Υουργος Πολιτισμου μας;;;