11.3.14

Επιστολή για τον τηλετζόγο

Short stories 12.03.2014

OTE TV  Πέντε σειρές του ΒBC κάνουν πρεμιέρα το Μάρτιο και τον Απρίλιο στο OTE CINEMA 1HD. Πρόκειται για τη σειρά φαντασίας Atlantis, από τους παραγωγούς των επιτυχημένων σειρών Merlin και Misfits, το υποψήφιο για 5 BAFTA Ripper Street, τη βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα αστυνομική σειρά Luther , τη σειρά The Musketeers  καθώς επίσης τη μίνι σειρά μυστηρίου Top of The Lake από τη βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτιδα Τζέιν Κάμπιον.


**Συλλαλητήριο έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, διοργανώνει απόψε  στις 6.00 το απόγευμα η ΠΟΣΠΕΡΤ με αφορμή τη συμπλήρωση 9 μηνών από το  κλείσιμο της ΕΡΤ.

HOL: Συνεργασία HOL και Feelgood Entertainment  με τη διάθεση των ταινιών της  εταιρείας από το hol video club. Η υπηρεσία προσφέρεται σε όλους τους συνδρομητές  hol double play, με 8 ευρώ το μήνα.


ΕΣΡ: Επιστολή προς τον πρόεδρο της  Βουλής, Ε. ΜεΙμαράκη και τον πρόεδρο της Επιτροπής  Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, Ε. Γιαννακόπουλο, έστειλε το ΕΣΡ, αναλύοντας τις θέσεις για τη νομοθεσία περί της μετάδοσης των τυχερών παιχνιδιών από την τηλεόραση.



Δεν υπάρχουν σχόλια: