28.2.14

Άφθονη διούρηση στην TV

Short stories
ΕΡΤ: Την έκπληξη και τον προβληματισμό του για ην απόφαση του ΣτΕ, σύμφωνα με την οποία, το λουκέτο στην ΕΡΤ είναι συνταγματικό και καλώς καμωμένο, αναφέρει , μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ.  Η ένωση συντακτών κάνει λόγο  για “καινοφανείς θεωρίες, οι οποίες, εκτός του ότι αντίκεινται στην βασική υποχρέωση της Πολιτείας να εξασφαλίζει στους πολίτες ενημέρωση, ψυχαγωγία, πολιτισμό, ως δημόσια αγαθά, αντιφάσκουν και με την ίδια την απόφαση 236/2013 της Επιτροπής Αναστολών του ΣτΕ”.



ΣΚΑΪ(1): Ζήτημα …διούρησης στη βραδινή εκπομπή του Σκάι, ευθέως έθεσε καλεσμένος του σταθμού.  Αποφάσισε να δείξει την αγανάκτηση του στο σύστημα, ουρώντας στην πολυθρόνα της εκπομπής με αποτέλεσμα αυτή να μην μεταδοθεί. 
ΣΚΑΪ(2) . Την Τρίτη 4 Μαρτίου ξεκινάει  η εκπομπή “Μπορώ” με την Άννα Δρούζα  στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 13.50.

CSI: O 14ος της αστυνομικής σειράς «CSI», κάνει πρεμιέρα την 1η Μαρτίου στα κανάλια Novacinema,. Κάθε Σάββατο (21:00, NS1, NS1HD) η επίλεκτη ερευνητική ομάδα του Εγκληματολογικού Τμήματος του Λας Βέγκας έρχεται αντιμέτωπη με πολύπλοκες και φαινομενικά άλυτες υποθέσεις και με μεθοδικό τρόπο ανακαλύπτουν τους πραγματικούς ενόχους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: