27.2.14

Λ.Αλεξίου, αντπρόεδρος ΕΣΡ: "Δεν ξέρουμε ποιος είναι ο αγοραστής του 902"

Short stories

E-TV: Ενστάσεις για την έγκριση της μεταβίβασης της Ραδιοτηλεοπτικής, θέτει η αντιπρόεδρος  του  ΕΣΡ Λίνα Αλεξίου. Στη μειοψηφία που καταγράφηκε στη σχετική απόφαση του  ΕΣΡ, αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως “δεν θα έπρεπε να εγκριθεί η μεταβίβαση της επιχειρήσεως”, καθώς “δεν προκύπτει ακριβώς η πλήρης ταυτότητα του νέου ιδιοκτήτη Doctor Khaled Hamvi (που συμμετέχει στην υπεράκτια εταιρεία NALOTIA VENTURES LTD με ποσοστό 95%) καθώς και των πέντε συγγενικών του προσώπων (που συμμετέχουν στην ίδια εταιρεία με ποσοστό 4%)” .


ANT1: Η ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα για την πρόκριση στους «16» του Europa League είναι στον ΑΝΤ1 απόψε (22:05) . Στην περιγραφή του αγώνα είναι ο  Μιχάλης Τσώχος και αμέσως μετά ακολουθεί στο Europa League Live με τον Ιάκωβο Φιλιππούση

ΝΕΡΙΤ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παραγωγή διαδραστικού περιεχομένου και εφαρμογών για τηλεόραση, ραδιόφωνο και το διαδίκτυο απευθύνει η ΝΕΡΙΤ. Η υποβολή των προτάσεων θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΝΕΡΙΤ ως τις 31 Μαρτίου. 


Alpha: Τη Δεύτερα 17 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα η πρωινή εκπομπή (08:00 10:15,) με παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Ελένη Τσολάκη, αποκτώντας μετά από καιρό ζωντανή παρουσία σε αυτή τη ζώνη προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: