26.2.14

Χρήματα χωρίς σύνορα για τον 902

Short stories26.02.2014

902: Με χρήματα που αποκτήθηκαν εκτός των ελληνικών συνόρων μεταβιβάστηκε η  Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ. Το ΕΣΡ, δέχθηκε με απόφαση της Ολομέλειας πως δεν είναι στο πλάισιο των αρμοδιοτήτων του να ελέγξει τα πρόσωπα που εμφανίζονται ως μέτοχοι της «Nalotia Ventures LTD» και είναι κάτοικοι του εξωτερικού.  Η εταιρεία ελέγχει την «A-Horizon Media LTD» η οποία με τη σειρά της απόκτησε το 100% της «Ραδιοτηλεοπτικής»(902 FM/TV) από το ΚΚΕ, αντί ποσού 3,7 εκατ. ευρώ. 


Nova HD: Ένα νέο 24ωρο κανάλι υψηλής ευκρίνειας έρχεται να ενισχύσει από την Τετάρτη 5 Μαρτίου ξεκινάει στη  Nova.  Πρόκειται για το Novacinema 2 HD (θέση 201) το οποίο θα προσφέρει ταινίες μέσα σε υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου High Definition.


ΕΣΡ: Τη συχνότητα  104,6 απέδωσε στον   ΗΟΤ FM (Athens Shock Radio ) το ΕΣΡ μετά από την απόφαση του ΣτΕ που επιτρέπει στο σταθμό να εκπέμπει.

Mega: Παραμένει ο προβληματισμός στη διοίκηση του Mega για το μέλλον του δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού. Προς το παρόν πάντως δεν έχουν προβεί σε διερευνητικές συζητήσεις, με παρουσιαστές άλλων σταθμών (βλ. Κοσιώνη) παρά τη σχετική φημολογία.


  

Δεν υπάρχουν σχόλια: