25.2.14

Τηλεοπτική κάλυψη με 30 κάμερες και 100 εργαζόμενους

  Ο  αγώνας της χρονιάς ανάμεσα σε Ολυμπιακό  και Μάντσεστερ έφτασε και τα κανάλια Novasports, έχουν ετοιμάσει μια υπερπαραγωγή για τη μετάδοσή του. Με 30 κάμερες για την κάλυψη της αναμέτρησης, το  pre και το post game, με μια Ultra High Speed για τη μεγαλύτερη δυνατή ευκρίνεια και ταχύτητα και το κυριότερο με μια ομάδα περισσότερων από 100 εργαζομένων, θα προσφέρει στους συνδρομητές της, αυτή τη μεγάλη βραδιά. Παράλληλα, με την υπηρεσία  Nova GO οι  χρήστες θα μπορούν να δουν τον αγώνα  μέσω tablet, smartphone ή notebook, με την πρωτοποριακή υπηρεσία, όπου και αν βρίσκονται στην Ελλάδα, με μοναδική προϋπόθεση την ύπαρξη Wi-Fi σύνδεσης στο internet.




Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στην πορεία του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του UEFA Champions League. Από τις 06:00 το Novasports 2 & Novasports 2 HD «ντύνεται» στα χρώματα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης και προβάλλει ξανά τις αναμετρήσεις που οδήγησαν τους ερυθρόλευκους στις 16 καλύτερες ομάδες της ηπείρου. Η συνέχεια περιλαμβάνει τα «Legend Stories», τις εκπομπές-αφιερώματα στην ευρωπαϊκή ιστορία των δύο μεγάλων αντιπάλων.  Την σκυτάλη στις 20:00 μέσα από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD παίρνει το Pre game show σε παρουσίαση του Δημήτρη Παπανικολάου.  Kαλεσμένοι θα είναι οι Αντώνης Νικοπολίδης, Ρόι Κάρολ, οι οποίοι θα δώσουν τα προγνωστικά τους για το μεγάλο παιχνίδι.


Εκτός όμως από το παιχνίδι του Ολυμπιακού, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα μπορούννα παρακολουθήσουν και τους υπόλοιπους πρώτους αγώνες για την φάση των «16» του Champions League.

1 σχόλιο:

dimitris είπε...

πάλι καλά που υπάρχει και το nova go και δεν θα το χάσω το ματς του ολυμπιακού . Όλη η ελλάδα θα βλέπει αυτό το ματς