23.1.14

Ερώτηση για τα δάνεια του Mega

Short stories23.01.2014

Ερώτηση προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου και τον υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγόπουλης για το δύο διαδοχικά δάνεια που έλαβε το Mega  το 2009 (50 εκατ. ευρώ)  και  το 2012 (98 εκατ. ευρώ, με αναδιάρθρωση υφιστάμενου δανεισμού). Ο βουλευτής ζητάει, μεταξύ άλλων να ενημερωθεί  «με ποια τραπεζικά κριτήρια εγκρίθηκαν τα δάνεια από τράπεζες που υπάγονται στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και έχουν ανακεφαλαιωθεί με λεφτά του αγρίως φορολογούμενου Έλληνα” .


Ρίζος: Σε 6 μήνες, με 3ετή αναστολή  καταδικάστηκαν  ο Δημήτρης Ρίζος και ο Απόστολος Ρίζος, μετά από μήνυση που κατέθεσε ο Σωτήρης Παληογιάννης, για τη μη καταβολή δεδουλευμένων και διαφορές από τη σύμβαση εργασίας στον “Αδέσμευτο Τύπο”.  

Συνέντευξη: Ο Διονύσης Σαββόπουλος μιλάει αυτή την Κυριακή στο ΣΚΑΪ 100,3 (11.00) και στη Σία Κοσιώνη. Ο δημιουργός μιλάει, μεταξύ άλλων, για τους νέους, για την έννοια της πατρίδας και την ελληνική γλώσσα.



Συνεχίζονται οι 3D μεταδόσεις ταινιών  από τη Nova και το Φεβρουάριο.  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις ταινίες «Paranorman: Μια μεταφυσική ιστορία» (2/2), «Προμηθέας» (9/2) και  «Ραλφ: Η επόμενη πίστα»(16/2).

Δεν υπάρχουν σχόλια: