11.1.14

Κι όμως κινείται …η αγορά των media



Κινητικότητα μικρής κλίμακας καταγράφεται στα ΜΜΕ. Οι ενδιαφερόμενες πλευρές προχωρούν στην “κατάληψη θέσεων” ενόψει των ενδεχόμενων εθνικών εκλογών, ή διότι προκύπτουν άλλες ανάγκες εκφράσεις ισχύος και συμφερόντων.


Στο Internet η Έλλη Στάη συμπράττει εκ νέου με το Λάμπη Ταγματάρχη στην εταιρεία «Time Of Change”, σχεδιάζοντας ένα νέο ειδησεογραφικό site που φιλοδοξεί να παρέμβει και με διαδικτυακή τηλεόραση, το οποίο αναμένεται να βγει στο Internet λίαν συντόμως.  Παράλληλα,  στο στάδιο της προετοιμασίας είναι  το ηλεκτρονικό περιοδικό VICE, την ελληνική έκδοση του οποίου θα ξεκινήσει στο Διαδίκτυο  ο όμιλος ΑΝΤ1, διεκδικώντας να συγκεντρώσει ένα νεανικό  και εναλλακτικό κοινό.


Στο ραδιόφωνο ο  Γιάννης Κουρτάκης, εκδότης της εφημερίδας “Παραπολιτικά” θέλει να βγάλει στον αέρα- ίσως κι από την αυτή τη Δεύτερα- το πιλοτικό πρόγραμμα του Παραπολιτικά FM από του 90,1.  Στα σχέδια είναι κάποια στιγμή και η λειτουργία του Θρύλος FM από τη συχνότητα του Παρέα FM 104 FM. Την ίδια ώρα,  ο Freedom FM θα μεταδίδει το πρόγραμμα του αποκλειστικά στο Internet  παραχωρώντας τη θέση του στο HIT FM 88,9 της “FrontStage” (Α. Δασκαλοπούλου) η οποία ελέγχει και τον Εν Λευκώ. Εκκρεμεί ακόμη,  και η «τοποθέτηση» στη ραδιοφωνική  αγορά του NRG, ο οποίος ελέγχεται πλέον από τη «Διαπασών»( Ν.Μπιλίρης), όπου ήδη λειτουργεί ήδη το Peper 96,6  και το ΜΕΝΤΑ 88. Τέλος, ο σταθμός του ΣΥΡΙΖΑ, Στο Κόκκινο, ξεκίνησε τη μετάδοση του προγράμματός του και στη Θεσσαλονίκη, παράλληλα με τοπικές συνεργασίες με ραδιοφωνικούς σταθμούς, σε νομούς της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: