14.1.14

Οι συμβάσεις της ΔΤ και οι δόσεις της ΕΡΤ

Short stories14.01.2014

ΔΤ: Δύο συμβάσεις υπέγραψε η  κυβερνητικής τηλεόραση  (ΔΤ) με  όργανα της Ευρωπαϊκής  Ένωσης για τη διαχείριση του οπτικοακουστικού υλικού  που αφορά την Ελληνική Προεδρία  στην ΕΕ.  Μεταξύ άλλων προβλέπεται και  η δημιουργία και προβολή από τη ΔΤ δύο τουλάχιστον αναλυτικών και ενός εκτενούς ρεπορτάζ για εβδομαδιαία εκπομπή. Πρόκειται για ένα  έμμεσο καθεστώς αναγνώρισης της ΔΤ,  η οποία εκπέμπει, πρόγραμμα, σε αντικατάσταση» της ΕΡΤ, μέχρι την έναρξη λειτουργίας της ΝΕΡΙΤ.


Champions League: Αύριο καλείται το ελληνικό δημόσιο να πληρώνει την τέταρτη δόση των 5,4 εκατ. ευρώ στην TEAM για να συνεχίσει να μεταδίδει η ΔΤ και αυτό το εξάμηνο τους αγώνες του Champions League.

Παιδικό πρόγραμμα: Εκ νέου τo Nickelodeon στο ΕΣΡ. Το ζήτημα της έγκρισης του μετοχικού κεφαλαίου της τηλεοπτικής εταιρείας, αλλά και η αίτηση θεραπείας επί παλαιότερου προστίμου για παιδική διαφήμιση που επέβαλε η Αρχή, αναμένεται να συζητηθούν σήμερα στο ΕΣΡ.

Πατινάζ: Η ΔΤ θα καλύψει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ, το οποίο ξεκινάει αύριο  στον Πολυχώρο SYMA της Βουδαπέστης,  χωρητικότητας 6000 θέσεων. Στην περιγραφή θα είναι ο Αλέξης Κωστάλας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: